Monday, 12 November 2012

Tealight love.


Ulkovaraston siivouksen yhteydessä löytyi 2 kassillista pilttipurkkeja joista oli tehty lyhtyjä meidän hääjuhliin. En raaski heittää niitä pois joten kiinnittelin koko takapihan täyteen niitä yksi sunnuntai iltapäivä :) Niitä roikkuu nyt keinussa, aidassa, seinillä ja ilman rautalankoja pelkkiä purkkeja on pöydillä. Ovat vallan hauskoja, mutta tuollainen röykkiö on melko työläs sytyttää ;)

Kakku on ystävyyskakku Hermanni, jonka juuren sain äipältä.

I used our old wedding decorations in our backyard. I found two bagfuls of these little tealight holders so now our backyard is full of them :) Quite a job to light them all at once ;) The cake is a "friendship" cake. 

4 comments:

 1. Tosi kuniit ja tunnel,alliset pilttipurkkiluhdyt. Tykkäsin myös kovsasti alempana olevasta pikkukuusesta ja pärekorin kahvoista. Pitänee poiketa blogissasi useammin, etten jää paitsi kivoistsa jutuista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi pilttipurkkilyhdyt on kyllä varmasti halvimpia kivoja koristeita mitä voi tehdä =) Ja tervetuloa kyläilemään myöhemminkin =)

   Delete
 2. Anteeksi että olen ärsyttävä nipo, mutta muistathan olla varovainen pilttipurkkien kanssa. Lämpökynttilä saattaa lämmittää purkin liian kuumaksi ja purki mennä hajalle.

  Ihania tunnelmakuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos varoituksesta! Mulla on ollut nämä käytössä monta tuntia putkeen eikä ole sattunut mitään, mutta täytyypä jatkossa olla varovaisempi!

   Delete

Related Posts with Thumbnails