Sunday, 18 November 2012

Inspiration party.


Perjantaina oli Indiedays Inspirationin pippalot, johon menin kaverin kanssa. Adam's oli täynnä bloggareita ja Indiedaysin yhteistyötahojen ihmisiä. Tarjolla oli pieniä kivoja purtavia ja juomiakin. Eniten paikalla taisi olla muotibloggareita, joita seuraan vähemmän, mutta tunnistin heistä ainakin muutaman :) Mun pukeutumistyyli on sen verran perus, että siitä ei paljoa jaksa yleensä kirjoitella, mutta nyt olin innostunut ostamaan tuollaiset kultaiset tähtikorvikset, jotka korkkasin noissa bileissä. Oli sen verran kivat että, täytyy laittaa vaikkapa seuraaviin pikkujouluihinkin.

Näissä bileissä parasta oli se, että sieltä löytyi muutama ihana uusi ystävä! Kiitos vielä K ja T (ja K) superhauskasta illasta! Kommelluksiltakaan ei vältytty; ystäväni haki meille lasilliset viiniä ja laskettiin ne edessä olevalle pöydälle, bändi alkoi samalla hetkellä soittaa ja toinen viinilaseista kirjaimellisesti räjähti - ilmeisesti musiikin voimasta tai jotain muuta yhtä maagista, koska me emme edes koskeneet laseihin! Se oli hämmentävää. Räjähdyksessä kaikki viinit lensi meidän penkille ja siinä samalla tietysti housuille. Mun housut sai oikein kunnon valkkarikastelun ja sehän tuollaisessa tapahtumassa riemastuttaa aina! ;)

Last friday I went to party which was held by Indiedays. Good fun!

6 comments:

 1. Ompas ihanat nuo tähti korvikset! Mistä tuollaisia saa? Valkkari suihku tuollaisessa tilanteessa kuulostaa tooodella mukavalta ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähtikorvikset on Seppälästä Tiina Vanhatapio sarjaa, eli sieltä vaan hakemaan!

   Delete
 2. Eheei täälä mun pikkusessa kaupungissa niitä myydä! :D Mutta hienot on kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niitä ei harmillisesti ollut nettikaupassakaan...

   Delete
 3. Aivan ihana tuo laukku. Saako kysyä, että onko niitä jossakin saatavilla?

  Suvi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on viime vuonna ostettu Lindexin alesta eli ei varmaan enää ole saatavilla.

   Delete

Related Posts with Thumbnails