Monday, 5 November 2012

New handles.


Tehtiin paikallisesta kierrätyskeskuksesta melkoisia löytöjä - toinen liittyy eteisen vaatekaappiin (josta lisää myöhemmin) ja toinen löytö on tämä kuvissa oleva sekä yksi toinen pärekori muutamalla hassulla eurolla. Kummatkin korit ovat tuollaisia melko isoja ja kummassakin oli kahvat rikki. Jotenka revin kummastakin kahvat irti ja toiseen kieputtelin kudetta kahvoiksi. Toteutus ei ihan vastannut mun päässä olevaa ajatusta miltä ne kahvat näyttäisi (lähinnä kiinnityksen osalta), mutta ajavat asian siihen pieneen liikutteluun mihin niitä tarvitaan. Toista koria varten täytyy tehdä kahvojen osalta pientä tuotekehittelyä ;)

Kirjoitan tätä postausta täpötäydestä junasta matkalla töihin. Yksi juna meni rikki ja tässä junassa on kahden aamuruuhkajunan ihmiset ja ulkona sataa räntää ja on pimeää. Nyt tarvittaisiin noita villasukkia lämmittämään varpaita ja tuomaan piristystä ujosti kiristävään tilanteeseen :)

Our new basket for which I made new handles from yarn. 

6 comments:

 1. They suit perfect. Love also the black rug, and I think I have a pair of socks like that made by my grandmum.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Woollysocks made by your grandmum are a treasure!

   Delete
 2. Kätevän näköinen kori! Meilläkin voisi olla tuon tyyppiselle tarvetta, mutta kissat varmaan kyllä luulisi sitä heti omakseen.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kori on tosiaan melko kätevä olohuoneessa - sinne voi heittää torkkupeitot ja lankoja yms yms!

   Delete

Related Posts with Thumbnails