Thursday, 15 November 2012

Little black lamp.


Ostettiin kesällä kirpparilta tuo musta jalkalamppu femmalla. Se on varsin hyvässä kunnossa, mutta johto piti vaihtaa maadoitetulla päällä olevaan versioon. Tai ei johto vaan se pistokehärpäke vain. Yksi päivä siinäkin melkein meni kun ensin kaupasta ostettiin vahingossa samanlainen maadoittamaton pää. Sitten mentiin lähempänä olevaan kauppaan hakemaan maadoitettua ja kun siellä ei ollut niin mentiin takaisin alkuperäiseen kauppaan ja haettiin uusi. Ja tietenkin unohdettiin se  ensin ostettu kotiin, että ei voinut vaihtaa. Eli meillä on nyt yksi turha maadoittamaton pistokejuttu jos joku haluaa ;) Lamppu on vähän ehkä nöpö tuolla nurkassa, mutta olkoon nyt tovin ainakin. Kauheita raekuvia osa 267 kun ei vaan saa korjattua kameraa.

Our new lamp. We bought it from the fleamarket last summer. 

8 comments:

 1. Vitsit että teillä on niin kaunis ja kotoinen koti! Ihana tunnelma :) Ootko muuten itse ommellut nuo räsymatot yhteen? Ihan mahtava idea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Annika! Tosin nää mun rajatut kuvat rajaa oikeesti melko paljon, todellisuudesessa on aina sekaista ja mikään ei ole valmista kuin miltä se näissä kuvissa näyttää ;) Näin jossain kaupassa Tukholmassa matot jotka oli parsittu yhteen ja sieltä varastin tuon mattoidean =)

   Delete
 2. Love how it suits in the knitting corner.
  Love combination!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanan innostava blogi!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla Vilhelmiina, että joku saa inspistä! =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails