Wednesday 14 September 2011

Kitchen table issues.


Keittiöremontissa alkaa näkyä valoa tunnelin päässä. Nyt voi jo oikeasti alkaa miettimään keittiökalusteiden hankintaa. Mietteissä on erillisistä jaloista ja lankusta kasattu ruokapöytä. Kuvissa alla on melkolailla oikea suunta. Löytyisiköhän jostain värilliset metalliset jalat vai täytyykö ruveta maalaushommiin sillä mieli tekisi pinkkiä, mintun vihreetä, lohen punaista, turkoosia tms. jalkameininkiä. Ja taso vaaleaa puuta tai vanhaa ruskeaa lattialankkua.

Our kitchen renovation is getting closer to the end. Now we can really start thinking about kitchen table and chairs etc. I think I want something similar to the pictures below.

First image by Ikea Livet Hemma. Black Hay Loop stand frames via Finnish Design Shop. Vika Lerberg stand frames from Ikea.

5 comments:

 1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Ja hyvällä tavalla persoonalliselta, eipä ole tullut vastaan (vielä). :)
  Odotellen lopputulosta...

  Meillä on keittiössä miehen isomummulta perityt talonpoikaistuolit ja serkkuni talosta pelastin joskus vanhan välioven, johon ruuvasin vanhat pöydänjalat ja teetin lasin. Ideana tietty vanha jo ja meilläkin tovin ollut. Nyt mietin miten sitä uudistaisi, voisiko maalilla, hiomisella tms. saada jotain kivaa aikaan. Rohkenisiko valkoisen maalata ihan joksikin muuksi?

  ReplyDelete
 2. Heidi; Talonpoikaistuolit on ihania ja teidän pöytä kuulostaa kivalta - sellaisia tosiaan on varmasti toteutettu enemmänkin, mutta eipähän kellään silti ole täsmälleen samanlaista ja se on kiva ajatus, että hyödynnetään jotain jostain peritty jne.

  ReplyDelete
 3. tuollaista pöytätyyliä halusin työpöydäksi, mutta tilanpuute ei sallinut. Ehkä sitten joskus jos on kolmio ja saan oman työhuoneen!
  Ihana idea myös ruokapöydäksi!

  ReplyDelete
 4. Oot kyllä niin ollut aikaas edellä! Nythän noita Ikean irtojalkoja on meinaa saatavilla mintun vihreenä ja kuparinkin värisenä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih :) Me tyydyttiin sillon noihin Hay jalkoihin valkosena ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails