Saturday 17 September 2011

What's cooking?


Meidän kotikaupungissa K-Raudan melko vieressä on kirpputori. Vatupassi ja karkeatasoitteen hakumatkalla oli pakko käväistä myös siellä siis. Ja kannatti. Kotiin mukana tuli kaikenmoista muunmuassa tämä kattila kaunokainen ja tarjotin. Kattila 9e ja tarjotin 1e.

I bought these lovelies from the fleamarket today.

7 comments:

 1. Sweet, hieno kattila!

  Keittiöremontista toivoisin postausta sitten, kun se itse kohde valmistuu. Meidän tulevaa ajatellen kiinnostaisi lukea etenkin aikataulutuksesta. Parin kuvan perusteella odotan jo kieli pitkällä kuvia myös lopputuloksesta. :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on vintillä "mökkilaatikossa" (laatikossa jossa on tavaroita, joita vien mökille jos joskus saan sellaisen) samanlainen kattila.

  ReplyDelete
 3. Tiina; Jep, toki postailen heti kun on keittiössä valmista - ja varmaan jo ennenkin kun ei malta odottaa ;) Koitan muistaa mainita myös aikatauluista - tosin meillä aikataulu muovautui pitkäksi kun tehtiin hääjärjestelyjen ja töiden ohella alkuun suurin osa töistä.

  Maire; Niitä saattaa vielä huuto.netistä ja kirppareilta löytyä eli pitää olla tarkkana kuin porkkana! :)

  Terhi; No sehän on siellä sitten vain odottamassa omaa hetkeään - ihanaa!

  ReplyDelete
 4. Nyt kun tarkemmin muistelen, mulla on ehkä tuon saman sarjan valkoinen puukahvallinen kasari jossain piilossa...mutta missä? Soitan äitille ja pyydän tsekkaamaan niiden autotallista...

  ReplyDelete
 5. Maire; toivottavasti löytyy!

  Maiju; =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails