Tuesday 20 September 2011

In good company.
Saimme häälahjaksi ihastuttavan Marimekko Hyvässä seurassa teekannun. Olen ihaillut sitä jo pitkään ja siksi yllätyslahja oli täydellinen. Meillä ei vieläkään ole keittiöremontti valmis, mutta olen jo asettanut teekannun liedelle tuomaan tunnelmaa - fiilistä miltä täällä tulee näyttämään kun kaikki on valmista. Keittiö odottaa vielä sähkömiestä, putkimiestä, ja välitilan lasin asentamista - niin ja huonekaluja ;)


We got this Marimekko In good company teapot from our relatives as a wedding present. I've been thinking about getting it for a while now so the present was more than perfect! I have placed the teapot already in our not ready kitchen to set the mood :)

7 comments:

 1. Teekannu on yksinkertaisuudessaan niin - pakko saada sarjaa. Eilen posti toi neljä tuon sarjan kahvikuppia, mustapilkulliset ja kaksi keltaläikkäistä siirtolapuutarhaa =)

  ReplyDelete
 2. Tuo on kiva pannu, itse sain samanlaisen 30 v. lahjaksi. Vähän liian nopeaan siinä tosin pääsee tee jäähtymään, ehkä sellainen huppu olisi paikallaan..:)

  ReplyDelete
 3. Tykkään myös tuosta pannusta ja itseltäni se vielä puuttuu, vaikka muuten meillä onkin Siirtolapuurarhaa. Tuleeko häistä ja koristeluista muuten erillistä postausta?

  ReplyDelete
 4. Pieni mopo; Todellakin pakko saada- sarjaa =)

  Maiju; Mä en ole päässyt vielä testaamaan mutta jos jäähtyy nopeaan niin huppuhan se pitää sitten tehdä =)

  Absolutely white; Häistä ja koristeluista tulee kuvia kyllä. Koitan tehdä tässä lähipäivinä niistä postauksen!

  ReplyDelete
 5. Samaista pannua minäkin himoitsen. Piti ostaa se itselleni tuparilahjaksi, mutta muutin jo vuosi sitten ja tuparitkin vielä pitämättä! Pannu on silti yhä haaveissa. Ihana lahja! Kivaa että remppanne on kohta valmis. Odotankin jo kuvia. :)

  ReplyDelete
 6. Mutta mikä dilemma onkaan tätä kaunista kannua hankkiessa.. valkoinen vai kuviolla, valkoinen vai.. ;) Kaunis ja klassinen muotoilu, tulevaisuuden must-have-klassikko varmasti!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails