Thursday 15 September 2011

I miss.On normaalin elämän kaipuu. On ikävä ruoanlaittoa. Imuroimista. Jumppatunteja. Telkkusarjojen katsomista. Aaamuteetä. Lehtien lukemista sohvalla. Virkkaamista. Omaa työpöytää. Viimeiset 3 kuukautta on eletty täyden remontin keskellä ilman keittiötä, ilman teeveetä ja ilman järjestystä.

Vielä on kuitenkin matkaa normaaliin elämään. Vaikka tänään otinkin aimoharppauksen lähemmäs. Järjestelin maalipurkit, telat, parketinpalat, ämpärit, suojamuovit, pahvilaatikot järjestykseen. Paikansin syystakin ja kengät. Kaivoin muuttolaatikoista langat ja koukut ja aloin pohtimaan syksyn ensimmäistä virkkaus/kutomis projektia. Sitten kun meillä on työhuone sitten on ihanaa kun on langat ja paperit järjestyksessä. BoligLiv tarjosi kivoja inspiskuvia työhuoneeseen.

I miss normal life as we've been living in the middle of our renovation. I miss having a work space. BoligLiv offers nice ideas for a work space.

Images
BoligLiv 1 and 2.

5 comments:

 1. Awww, mitä kuvia! Tuollainen remppaelämä voi olla aika kuluttavaa ja itse en koskaan voisi kuvitella, että aloittaisimme uuden talon rakentamisen tai tosi vanhan talon peruskorjausprojektin. Now way - ei mun hermoille :) Vaikka lopussa kiitos seisoo, se on selvä! Jaksamista ja koita nauttia pikkujutuista!

  ReplyDelete
 2. Maiju; kiitos kannustuksesta - heti tuli aimo annos jaksamista! =)

  ReplyDelete
 3. Normielämäsi kaipuusta huolimatta blogisi on viihtyisä ja tännehän pitää saapua oikein ajan ja kahvikupposen kanssa uudelleen =) Ihastuttavia kuvia ja juttuja

  ReplyDelete
 4. Pieni mopo; kiitos =) piristit päivääni!

  ReplyDelete
 5. Tsemppiä rempan loppuunvientiin! Kyllä se arki vielä koittaa ja sitten saattaa alkaa tuntuaki, että oli siinä arjettomuudessakin omat puolensa.. ;) Täällä aletaan valmistautua muuttoon pikkuhiljaa.. ehtiiköhän sitä koristella joulua tänä vuonna olleskaan, onneksi se joulu tulee joka vuosi.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails