Wednesday 28 September 2011

DIY wedding decorations.

En oo mikään hää ihminen. Omissa häissä kiinnosti eniten koristelut ja niiden tekeminen. Tein suurimman osan koristeluista itse ja osan ostin kirppareilta. Tässä pientä kuvasatoa DIY koristeluista. Uniikkia ja halpaa. Kuvat ottanut ihana ihana ihana Krista Keltanen.

I'm not a fan of weddings. In our own wedding I focused on making decorations. I did most of our wedding decorations myself or bought them from the fleamarket. Here's some images of our wedding decorations. Unique and cheap. Images taken by lovely Krista Keltanen.

7 comments:

 1. Kivan näköistä. Etenkin tuo puinen kylttihässäkkä on UPEA!

  ReplyDelete
 2. Ihania, ihania, ihania...DIY hääkoristelut on niin pop! Mäkin tein kaiken itse ja ostin kirpparilta kaikenlaista mm. liitutauluja ja paaaljoooon lasimaljakoita ja paperivarjostimia.

  ReplyDelete
 3. oi oi oi <3 ihanalle näyttää.

  pääsisimpä joskus elämässäni suunnittelemaan hääkoristukset omiin häihini. rakastuispa joku muhun siis! ja tietty mää siihen, mutta siis tärkeintä olis ne koristelut... ;)

  ReplyDelete
 4. Kauniit oli koristelut kauniissa juhlissa! oot sä vaan niin etevä <3

  ReplyDelete
 5. Tosi kivan näköistä! Rentoa, ei jäykkää.

  ReplyDelete
 6. Mahtavuutta ja parhautta! DIYn ja second handin kermaa. Ite oon miettiny, että häät ei hirveesti nappaa, mutta koristella ja väkertää tykkäisinkin.. pitää vissiin järkätä vaan bileet, joihin askarrella ;)

  ReplyDelete
 7. oi mitä ihania juttuja! Itse tykkään myös koristella ja keksiä kaikkia "kierrätyskoristeita" ja koristeita ei niin perinteisistä asioista...

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails