Tuesday 4 February 2014

Livingroom feelings.

Meillä on ollut olohuoneeseen etsinnässä matto jo kauan. Väliaikaisratkaisuna pidettiin paria yhteen parsittua räsymattoa kuten näkyy mm. täällä. Odotin kovasti Annon kevään uutuuksia, mutta enää ei tarvinnutkaan odottaa kun match made in heaven löytyi sattumalta Iskun alelaarista. Kuvat hämää, matto ei ole ihan noin sininen (eikä mikään muukaan), vaikka siinä vähän vaalean sinistä mukana onkin. Tämä Joki matto on kovin mieluinen ja hinta oli myös kun matto oli puoleen hintaan 38 euroa. Aika olematon hinta moisesta mielestäni. Matto löytyi siis Variston Iskun alesta, koska tässä erässä oli joku värivirhe eli möivät 2-laatuna. Emme huomanneet mitään meitä häiritsevää, joten otettiin se pois sieltä kuleksimasta. Ehkä se virhe oli, että tuossa matossa on tuota vaaleansinistä...?! Näitä 2-laadun puolen hinnan mattoja oli siellä vino pino jos hutsittaa mennä katsastelemaan. Ostettiin samasta laarista myös tuo yhdessä kuvassa vilahtava mustavalkoinen matto. Voi sitten joskus vaihtaa kun tekee mieli tummempaa lattialle. Siihen asti se menee toiseen huoneeseen odottelemaan.

Toinen minua viime päivinä ihastuttanut uutuus on tuo hauska 'Nobody puts my crochet in a corner' pussukka, jonka tilasin Etsystä. Se on täydellinen mulle, koska rakastan virkkaamista ja Dirty Dancingiä :) Se vilahtelikin jo Instassa aiemmin.

Mulla on joku sisustusuudistusvimma menossa. Oletteko te ostelleet lähiaikoina jotain uutta sisustusjuttua?

27 comments:

  1. Tosi kivan näköinen matto ja sopii teille hyvin.

    ReplyDelete
  2. Mäkin etin mattoa - argh!! Harmaata värimaailmaa ois tännekin hakusessa, vähän ton tapaista katoin Annolta mut sen kokonen kun meille sopis olis jotain 300€.. Täytyy käydä tsekkaa iskun alelaarit! :)

    t. Minna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskun alelaareille mars! :)

      Delete
    2. Löysin maton olkkariin! Het seuraavana päivänä tästä sun postauksesta.. :) askosta löytyi ja alessa oli sekin niin raaskin ostaa myös eteiseen maton jota olin pitkään katellut, alle satkun yhteensä! Iloisia sisustus-onnistumisia :)

      - Minna

      Delete
    3. Ihanaa, ihanaa! Sisustusonnistumiset on parhautta!

      Delete
  3. Olen katsellut tuota samaa Joki-mattoa monet kerrat Iskun verkkokaupassa. Täällä Oulun myymälässä sitä ei harmillisesti ole tarjolla, joten koskaan ei ole livenä tullut nähtyä. Kaunis se on edelleen ja sopii teille todella hyvin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi harmi, ettei ole siellä valikoimissa! Pyydä jotain kaveria etelä-suomessa käymään tsekkaamassa ja lähettämään kuva ja ostamaan sun puolesta jos tulee himo :)

      Delete
  4. Onpa kiva matto! Minkä kokoinen tuo muuten on? Meillä kun on ollut hakusessa olohuoneeseen iso matto, niin tuo voisi olla kivannäköinen niin, että olisi kaksi mattoa vierekkäin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuon maton koko taisi olla 140x200 ja siitä oli yksi hieman isompikin olemassa, ilmeisesti 160x230.

      Delete
  5. Onpas ihana! Mullakin on maton etsintä käynnissä ja tää voisi olla kiva vaihtoehto myös. Kiitti vinkistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu kannattaa ehdottomasti tsekata ne alelaarit!

      Delete
    2. Onko matto kuinka raskas/kevyt? Tai pysyykö se lattialla hyvin? :D Ostin meinaa jo yhden puuvillamaton, joka osoittautui enemmänkin viltiksi kuin matoksi..:(

      Delete
    3. On se melko painava ja aikuisen sillä kävellessä se pysyy kyllä paikoillaan etenkin kun on pieni pöytä sen päällä, mutta tuli tuossa eilen testattua, että kun pari-vuotias lapsonen siinä temmelsi niin hän kompastui siihen. Ajattelin vaan hankkia sellaisen kumimaton tuon alle sitten kun meidän lapsi alkaa liikuskella :)

      Delete
    4. Kävin hakemassa viikko sitten oman joki-mattoni kokoa isompana tosin ja on se kyllä ihana! :) Kiitos vielä kerran postauksesta ja vinkistä!

      Delete
    5. Ihanaa jos löytyi teillekin sopiva matto! Ja hyvä että niitä oli vielä - kävin hakemassa sellasen kaverillekin niin se taisi olla vimppa kappale ;)

      Delete
  6. Tosi nätti matto ja sopii tosi hyvin teidän olohuoneenseen:-) Meillä on tämän vuoden ainoat sisustusostokset olleet uudet patjat lapsille. Mieluusti hankkisin kyllä kotiin uusia ja keväisempiä tekstiilejä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patjat ovat kyllä sellainen fiksu ostos kun tulee tarpeeseen - nää kaikki värinvaihdosjutut on kuitenkin aina vähän hömpänpömppää ;)

      Delete
  7. Ihania kuvia ja tosi kivan näköinen koti :) Vauvan nimikään ei ole yhtään ollut huono valinta! :)

    ReplyDelete
  8. hi,
    the picture on the wall is very beautiful, can you please say where did you bought from..
    :)
    have a great day
    Zeynep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! It's from Modern Museet: http://webshop.modernamuseet.se/en/posters/yoko-ono

      Delete
    2. thank you very much :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails