Friday 14 February 2014

About friends and knitting.


Tässä postauksessa on vähän niinkuin yksi iso aihealue ja 3 alaaihetta (entinen projektipäällikön ammatti nostaa päätään tällaisessa listausmoodissa - työtä voi vaihtaa, mutta you can't take away the projektipäällikkö in me):

1) Ihanaa Ystävänpäivää ihanat blogiystävät!

2) Ystävänpäivän kunniaksi haluan antaa jollekin teistä pienen lahjan <3 Lahjaksi valikoitui kuvissa oleva tupsupallerosetti!

Arvon Ystävänpäivä tupsupallerosettilahjan kaikkien tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken - kerro kommentissasi muutamalla sanalla/lauseella itsestäsi ja huikkaa vinkkinä myös blogisi osoite jos sinulla on sellainen. Kaikkihan osaa tupsuja tehdä eikä siinä mitään ihmeellistä, mutta vaikka itse on kiva tehdä, välillä on kiva saada jotain valmiina jonkun muun tekemänä. Ainakin minusta :) Tupsuja voi kiinnittää pipoihin, kaulaliinoihin, lapasiin ja vaikka mihin. Niitä voi ripustaa sisustuksen elementeiksi oven kahvaan tai hyllyn reunaan tai tehdä vaikka viirin. Itse pidän aina muutamaa tupsua valmiina, jotta on joku kiva lisäjuju lahjapakettiin kun sellaisen tarve yhtäkkiä tulee (jotenkin ne aina vaan tulee yhtäkkiä aina ne tarpeet ;).

3) Blogiystävyydestä

A) Olen tavannut muutamia muita bloggaajia ja se on ollut ihan parasta. Kaikki ovat olleet supermukavia ja uudet ystävät ilostuttavat aina! On mahtavaa jutella samanhenkisten tyyppien kanssa! Tämä bloggaaminen tosin on välillä hieman yksisuuntaista - minä täällä vaan pauhaan menemään. Haluaisinkin tietää keitä siellä ruudun takana seurailee, eli siksi yllä olevassa lahja-arvonnassa pyydänkin teitä kertomaan teistä itsestänne jotain, olisi mukava tutustua paremmin näin virtuaalisesti! <3

B) Kässäkerho konsepti on suorastaan räjähtänyt lentoon blogimaailmassa ja sen ulkopuolellakin! Jos olen ymmärtänyt oikein, ensimmäisiä kässäkerhoja pisti pystyyn hiljattain tiensä päähän tulleen Musta Tuntuu blogin Jonna. Havahduin vasta tänään, että Jonnalla on uusi ihana käsityöblogi Viimeinen silmukka, jota jään tiiviisti seuraamaan! Ihana käsityöblogi kertakaikkiaan. Viimeisimpänä Piipadoo blogin Piia ja Paula järkkäsivät Jyväskylän seudun bloggareille kässäkerhomööten. Ja siihen väliin mahtuu varmasti kymmeniä omien porukoiden kässäkerhoja. Meilläkin on ollut omalla porukalla Mummokerho jo vuosia, ja vähän isommalla köörillä myös kässäkerhotapaamisia Helsingissä viime aikoina. Nyt kun olen itse äitiyslomalla ja pyörin enimmäkseen omassa kotikaupungissani Hyvinkäällä sain idean pistää pystyyn kerhon tännekin. Eli jos satut asumaan Hkään seudulla ja olet innostunut kässäkerhoon osallistumisesta laita viestiä mulle sortofpink (@) gmail.com.  Saa tulla käymään vain kerran tai jäädä vakkarijäseneksi :)

Nyt nauttimaan ystävistä ja rakkaista ja viikonlopusta!

EDIT// Ystävänpäivän pika-arvonnassa voitti Pikkupirtin Lotta! Onnea Lotalle! Laitatko mulle yhteystietosi spostitse niin laitan tupsut tulemaan :)

I will give this pompom set to one of you who follow my blog as a Valentine's day present. If you want to take part in winning it, please leave a comment on the comment box and tell me about yourself in a few sentences. I would love to get to know you who read my blog a little better!  I wish you all a superduper happy  Valentine's day!

12 comments:

 1. Tosi kiva setti palleroita! Mieluusti sellaisen voittaisin!

  Minä täällä, Apinalandian Nonna ja kova virkkailija. Kässäkerhossakin on tullut pyörittyä jokunen vuosi! Ihanaa hommaa, sekä kässääminen porukassa että bloggaaminen!

  ReplyDelete
 2. Oi. Riittääkö se, että olen mieletön tupsufanaatikko? Hih.

  Julie

  ReplyDelete
 3. Hi, I'm Paula from Porto, Portugal, architect and mother of 2 beautiful daughters. At this moment my passion is knitting!
  Happy valentines day to you too ;)

  ReplyDelete
 4. Ihana idea antaa tupsuja! :)

  Tulisin kässäkerhoon riemusta kiljuen, mikäli asuisin vielä jossain lähistöllä. Kävin lukion Hyvinkäällä eli siellä on kyllä tullut pyörittyä, mutta sittemmin olen siirtynyt Tampereen kautta Saksaan. Kirjoittelen täältä käsin blogia, jonka sisältö vaihtelee sen mukaan, mitä arjessa tapahtuu. Nyt se koostuu lähinnä vaihtelevalla aktiivisuudella tehdyistä käsitöistä, kokkailuista ja esikoisen odotuksesta :) Sun blogia olen lueskellut jo tovin, tämä on ihanan inspiroiva ja väritkin on just eikä melkein! Nyt tietty vauvajutut kiinnostavat myös erityisesti, kun oma on tulossa tuossa keväällä. Muita bloggaajia olisi ihanaa joskus tavata, toistaiseksi moinen on jäänyt vielä haaveeksi. Ehkä tulevaisuudessa jollain reissulla Suomeen.

  Blogi on nimeltään Ajatuksia Saksasta, http://ajatuksiasaksasta.blogspot.de/

  Hyvää ystävänpäivää ja kiitos piristävästä postauksesta sekä koko blogista! :)

  ReplyDelete
 5. Ai kamala, miten en nyt saa työnhakuCVmoodia päältä pois ollenkaan :D En tiedä, +30 äiti, työtä, diabetesta, leluja, itkuja, nauruja, remonttia, saunaremonttia, hullua hauskaa valokuvausta, elämää! Ja se tupsu: mustaa ja valkoista! :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 6. Ihan niinkuin blogini nimestäkin "Ihan Kaikki Kotona" voi päätellä - puuhaan ihan kaikenlaista värikästä, kokkaan ja kässään ja sitten bloggaan ... Olet oikeassa, että vaikka itse tekeekin vaikka mitä, niin aina on ihana voittaa jonkun toisenkin tekemää!
  ihankaikkikotona.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Oi ihania tupsuja! Täällä kirjoittelee yhden pienen kotiäiti joka miettii milloin uskaltaisi pistää oman blogin pystyyn, joten vielä ei ole mitään mitä linkata! :)

  ReplyDelete
 8. I always enjoy coming here....love your details and it is incredible how simple things cn become so special.
  Thanks

  ReplyDelete
 9. Me ehkä jo pikkasen tiedetään jotain toisistamme :) Mutta sitä vaan, että kässäkerhot, niinpä! Mä oon haaveillut semmosesta jo tovin ja aina tasaisin väliajoin sopinut erinäisten ihmisten kanssa että joo nyt se perustetaan, mutta aina se tuntuu jäävän. Ehkä mä kevätauringon piristämänä saisin sen ittestäni vielä irti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä vaan! Kuule järkkää joo kässis! Mä oon tosiaan tänne meidänkin hoodeille nyt järkkäämässä yhtä kun ei enää päivittäin tuu pyörittyä hki suunnalla missä kavereitten kanssa on yleensä kässäilty. Mutta teen sinne aina retkiä aika ajoin kässäilemään kuitenkin edelleen - oispa kiva joskus tulla sun oppiin! ;)

   Delete
 10. Hei APUA! Oonko voittanu!?! Ihan on menny ohi, voi ei!! Kai niitä tupsuloita vielä on..? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, on on, täällä ne odottaa sua! Eli laita mulle spostilla yhteystiedot tulemaan :) sortofpink(@)gmail.com

   Delete

Related Posts with Thumbnails