Sunday 16 February 2014

Where I blog.

Sain Puolimatkassa blogin Jenniltä haasteen paljastaa bloggauspaikkani. Tämä sattui hyvin kun olin jo kuvannut meidän työpistettä, koska se jäi näyttämättä vauvahuonejutun yhteydessä - samassa huoneessa kun ovat. Eli tämän jo kuvatun huoneen toinen puoli näkyy nyt yllä olevissa kuvissa. Työhuone/vauvanhuone. Kaikki hakee vielä vähän paikkojaan. Nuo neliöt lasitaulut (Ikeasta) toimivat myös inspisboardeina mihin voipi tusseilla kirjotella mitä mieleen juolahtaa. Nyt niitä koristaa pari RK designin korttia ja Kotilo -blogista napattu Say yes juliste. Kivojen vihkojen ostelu on yksi paheeni - huomioon ottaen, että en ikinä käytä vihkoja mihinkään. Taidanpa ottaa yhden käyttöön vaikka käsityöidiksiä varten, etteivät vaan makaile käyttämättä tuossa pöydällä.

Haastan seuraavat kivat blogit joita olen viime aikoina alkanut seurata: 

Muutkin saa toki napata haasteen :)

Ystävänpäivän pika-arvonnassa voitti Pikkupirtin Lotta! Onnea Lotalle! Laitatko mulle yhteystietosi spostitse niin laitan tupsut tulemaan :)

11 comments:

 1. Nice and calm place. Love that SAY YES!

  ReplyDelete
 2. Löysinpäs kivan blogin - liityin lukijaksi! Sinulla on kyllä kiva bloggauspaikka. Tuo kirjapino on hauska pieni yksityiskohta. Tykkään! :)

  ReplyDelete
 3. Ah kun on niin kaunista! Tosi kätevää laittaa työpiste samaan huoneeseen vauvan kanssa, olisinpa itsekin aikoinaan keksinyt saman.
  Ja kiitti haasteesta ihana. <3 Oiva potku paneutua työpöydän siistaamiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noooh, katotaan kuinka kätevää se on kun tässä aikaa menee eteenpäin ;) Hihih

   Delete
 4. Kiitti haasteesta :-) matkan takia on pidelty tällä suunnalla blogihiljaisuutta mutta tartun haasteeseen kotiuduttuani. Teidän seinä-pöytä-tuoli väriyhdistelmä on tosi ihana!

  ReplyDelete
 5. No siel se Say Yes tosiaan on!! :) Olipas hauska tutustua irl. Juoksin bussiin siitä niin ripeästi etten ehtinyt edes heippa sanomaan. Toivottavasti nähdään toisenkin kerran!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vaan! Tosin oon jo kiepauttanut työpisteen toiseen huoneeseen ja julisteet ja muut lepää läjässä pöydällä tällä hetkellä ;) Ja olipas todella kiva nähdä ja laitetaan näkymään uudestaankin! :)

   Delete
 6. Kääk! Selasin vanhoja posteja ja tämä oli NIIN unohtunut sinne kauas. Syytän sitä alkuvuoden tautiputkea pään toimimattomuudesta. Teenkin tämän nyt pikimmiten. Kiitos sinä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nou worries! :) Ei ole pakko tehdä ollenkaan jos on työläs tai kiirusta tai mitä vaan :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails