Thursday, 20 February 2014

Polkka.

Vih-doin! Vihdoin sain aikaiseksi tehtyä jonkin työn Virkkuri -kirjasta. Näköjään siitä on jo kohta vuosi kun kirja ilmestyi ja sen hankin julkkareista, mutta eipä mitään, kirjasta on iloa pitkäksi aikaa. Tähän asti kun on menty ihan vaan kuvien katselulla ja fiilistelyllä ;) Päätin tehdä kännykälle suojapussukan kirjan ohjetta mukaillen. Muokkasin ohjetta iPad pussukan ohjeesta. Muuttelin määriä ja testailin kokoa jonnin tovin kunnes huomasin pussukan ollessa lähes valmis, että seuraavalla sivulla olisi ollut ihan suoraan se kännykän pussukka ohjekin ;) Noooh, mulla oli eri langatkin joten olisi se pitänyt muutenkin muokata sopivaksi siinä mielessä. Päädyin kuitenkin itse sattumalta samaan raitajakoon eli 3:n silmukan raitaan ja se onkin juuri passeli. Itse pussukka on hieman liian tiukka joten 2.versio täytyy ottaa työn alle pikimiten. Mutta tuosta polkka henkisestä värimaailmasta tykkään tuossa pussukassa.

Johan se Virkkuri 2:nenkin kohta tulla tupsahtaa uunista ulos!

I made this cover for my phone using the instructions from the lovely Virkkuri book.

10 comments:

 1. Replies
  1. Noi värit on kyllä sellaiset että tekee herkun mistä vaan! :)

   Delete
 2. Hah, mullaki on tehtynä Virkkurista vaan vinoraitapuhelinpussukka, ja kirjankin sain heti sen ilmestyttyä. :D Mutta on kyllä kivat värit, kun itse tyydyin mustavalkoiseen versioon. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noita vinoraitapussukoita taitaa kirjan ilmestyttyä vilistä vähän siellä sun täällä - ja hyvä niin, niin mahtavia ovat!

   Delete
 3. Ihana pussukka. Itse varasin kans kirjastosta tuon kirjan kun olen niin paljon hyvää siitä kuullut. Käväise kurkkaamassa samaisella kuviolla virkattu matto blogissani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ui, hauska se matto tosiaan! Ja kirjahan on ihan huippu!

   Delete
 4. Oon samaa mieltä väreistä - ihanat! Voisin ympäröidä itseni pinkillä kevään kunniaksi :) Johan tässä alkoi nyt houkuttaa kirjan lisääminen ostoslistalle seuraavaa kotimaanreissua varten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se kannattaa hankkia - siitä riittää tekemistä moneksi toviksi :)

   Delete
 5. Mahtavat värit! Ja voi että, en oo itse vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla tuota vinoraitavirkkausta. Pitäisi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kandee koklata - on helppoa ja tulee tosi kivannäköistä!

   Delete

Related Posts with Thumbnails