Sunday, 24 March 2013

These shoes are made for running.


Käytännössä 3kk urheilutauon jälkeen on kurjan tuntuista "aloittaa alusta". Mutta niin se vaan on tehtävä, että saa taas kiinni siitä hyvinvoinnin tunteesta minkä urheilullinen elämä tuo mukanaan. Olen sairastellut enemmän ja vähemmän joulukuun puolesta välistä asti ja olihan tässä välissä se viiden viikon reissukin (reissupostauksissa mennään jo Aucklandin hujakoilla), joka teki loven perusarkeen. Reissussa tosin tuli ulkoiltua ja käveltyä ihan huolella. Melottiin ja laskettiin koskea ja tehtiin kävelyretkiä ja tehtiin yksi kunnon päivävaelluskin. Urheiluaktiviteetit lomalla upeissa uusissa maisemissa on kyllä ihan parasta - mutta niistä lisää kun päästään reissupostauksissa eteenpäin.

Mutta takaisin täällä Suomessa on ollut jos jonkinmoista flunssaa ja vatsatautia ja ties mitä häiritsemässä. Nyt on semisti jo normaali olotila ja mieli on takaisin siinä moodissa, että nyt pitäisi jo päästä menemään muuten ei pääse löllöolosta irti, mutta kroppa vielä vähän hannaa vastaan. Yksi päivä tässä käytin tosin jo upouusia lenkkareitani ulkona. Nämä lenkkarit oli löytö Singaporesta. Näiden kanssa on ilo lähteä ulos! Jospa nämä tennarit veisivät minut tänään ihan jopa kuntosalille asti :)

Tänään aamupalaksi tein kiivismoothien. Blenderissä sekaisin 5 kiiviä, pläjäys maustamatonta jogurttia ja ihan miniloraus maitoa. Pilli sekaan ja aamiainen on valmis nautittavaksi!

My new running shoes which I bought from Singapore and my breakfast from this morning - kiwismoothie. No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails