Thursday, 14 March 2013

Inside out.


Yksi huippu asia matkustamisessa mun mielestä on lentokenttien ja paikallisten kirjakauppojen lehtihyllyt. Viime reissulta tuli tuotua jos jonkinlaista lehteä - vaikka tosin moni mukavuus jäi tuomattakin kun ei jaksanut kantaa niin paljoa.

Viime viikonloppuna sain kahlattua läpi huimaksi kasvaneen 'luettavat lehdet' -pinon (olin vielä pienessä kipeysjumissa joten lehtien selailu sopi kerrankin hyvin kuvioihin kun ei jaksanut tehdä muuta). Lueskelin siinä viime marraskuun Kotivinkkien ohessa myös näitä uusimpia reissusta tuotuja lehtiä. Japanin Nylon oli täynnä aika herkku vaatekuvia. Mutta Inside Out lehti oli kaikista eniten mun makuun. Siitä tässä kolme alimmaista kuvaa - ihastuin täysin Melbournelaisen taitteiljan Kira Jaminsonin tyyliin, siis kaikkeen kodista vaatteisiin! Kuin siistiä ois jos kotona ois sisällä keinu?! Täällä lisää kuvia hänen ihanasta kodistaan.

Uusi lipasto ei ole ihan vielä saanut sisältöä lopulliseen muotoonsa, nyt siellä lymyilee näistä lehdistä irti revityt parhaimmistot joissa on joku hyvä resepti tai kiva sisustusidea ja ne lehtien sivut odottaa nyt siellä eteenpäin prosessointia.

One of the best things about travelling is the magazine shelves of airport and local bookstores. I brought a few magazines now too. My favorite was the Inside Out magazine. The three pictures below are from that magazine and I just love that girls style!

2 comments:

Related Posts with Thumbnails