Sunday, 10 March 2013

Cauliflower salad love.Saatiin ystävältä Safkaa -kirja, jota on kehuttu siellä sun täällä. Ja pakko kehua sitä hieman lisää.  Ollaan nimittäin testattu siitä muutamia reseptejä ja kaikki ovat olleet aivan loistavia! Ykköslemppariksi tähän mennessä on noussut kukkakaalisalaatti. Päätin juuri, että tällä viikolla se pitää ujuttaa johonkin illalliseen taasen kun viime kerrasta on jo aikaa ihan liikaa. Tsekkaa myös Hannan kaunis ruokablogi täällä.

Viime viikolla tuli syötyä paljon nestemäisiä ruokia kun vatsatauti pääsi yllättämään. Tuli kaapista löytyneet sosekeiton jämät tarpeeseen ja Jaffa oli toivetuliainen kaupasta. Pääsi nuo rucolatkin siinä kipuillessa lösähtämään ja roskiinhan ne meni. Buuu. Nyt taas vähän arjessa kiinni ja innolla uutta viikkoa kohti! Mahtavaa viikon alkua kaikille!

We got this lovely Safkaa -book from our friend and we have loved it. Our fave recipe so far has been the cauliflower salad. Love it! I've been ill last week but now again back to normal(ish). Have a great new week everyone!

No comments:

Post a comment

Related Posts with Thumbnails