Tuesday, 7 February 2012

#7 Button


Päivä 7: Nappi / Photo a day challenge
Ostin nämä söpöt napit Pariisista Entree Des Fournisseus käsityöliikkeestä. Liike oli ääriään myöten täynnä ihania nappeja, lankoja, naruja, kankaita, erilaisia valmis kittejä jne jne. Se liike jäi erityisesti mieleen ja iloitsen nyt, että ostin muistoksi nämä napit =)
Day 7: Button / Photo a day challenge
I bought these buttons from Paris from a strore called Entree Des Fournisseus. The store was full of buttons, fabrics etc etc. I'm glad I bougth these buttons as a reminder of that place.

4 comments:

 1. Kiva idea tuo "a photo a day". Onko joka kuukaudelle oma? Tämän päivän teema olisi sopinut minulle. Minulla on kilokaupalla kirppisnappeja!

  ReplyDelete
 2. Verkstaden verstas; Minunkin mielestä tämä on hauska idea. Sinähän voit joka tapauksessa kuvata sinun kirppisnappejasi! =) Ilmeisesti tämänkin järjetänyt bloggaaja on tehnyt näitä aiemminkin muille kuukausille. Täältä löytyy lisätietoa: http://www.fatmumslim.com.au/2012/01/february-photo-day-challenge.html

  ReplyDelete
 3. Odottelen innolla joka päivä sinun photo a day kuvia. Innustuin nappi-ideasta!

  www.verkstaden-verstas.blogspot.com/2012/02/sommerskans-adelstenar.html

  ReplyDelete
 4. Verkstaden verstas; Aaa, hauska nappi-idea! =) Nyt on ollut vähän kiireistä niin ei ole joka päivä kerennyt postalemaan, mutta kiva jos jaksat käydä kattelemassa =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails