Thursday, 2 February 2012

#2 Words
Päivä 2: Sanoja / Photo a day challenge.

Monasti sitä ajautuu ajattelemaan, että sitten on kaikki hyvin kun olen tehnyt sen ja sen. Sitten olen onnellinen kun olen saavuttanut tuon ja sen toisen jutun. Siinä tavoitteiden saavuttelussa katoaa tämä hetki ja olla onnellinen siinä. Se joka on nyt. Time is now.

Kuvassa myös hassunhauskat pahvikuutiot, jotka ostin Pariisista. Laatikot on ¿adónde?:n juttuja. Myös kiva pikku muistivihkonen on Pariisin tuliainen paikallisesta kirjakaupasta.

Day 2: Words / Photo a day challenge.

Too many times you think that all will be good when you've done this and that and the other. I'm happy when I have achieved that one thing and the other thing. But it doesn't work that way. Be happy now. Time is now.

The cardboard boxes are a souvenir for myself from Paris. They are by ¿adónde?. Also the notebook is from Paris.

4 comments:

 1. Aiheeseen liittyen tulee heti mieleen John Lennonin sanat "Life is what happens to you while you're making other plans." (ainakin suurinpiirtein noin menee). Hauskoja kuutioita!

  ReplyDelete
 2. Hitsi Taru, et kyllä usko mutta just eilen ajattelin ihan samoja ajatuksia kun näin pitkästä aikaa lauseen "Happiness is not a destination it is a way of life" taulussa sisustuskaupassa. Ihan oikeesti, just eilen. :)

  Onnellista viikonloppua Tardeli!

  Halauksin
  Minski

  ReplyDelete
 3. Minski; It's like one mind =) Ihistä viikonloppua!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails