Sunday 23 November 2014

Lentävä Lapanen

Onko teille Järvenpäässä sijaitseva Neulekahvila Lentävä Lapanen tuttu? Itse olen seuraillut heidän meininkiä jo kauemmin etäämpää ja viime keväänä pääsin vihdoin käymään ihan paikan päällä. Käymishimo syntyi kun joskus näin jutun tästä neulekahvilasta jossakin lehdessä. Nyt kävin uudemman kerran kameran kera, koska halusin jakaa tämän paikan teidän kanssa. Yhdistelmä on niin pehmoisen ihana ja houkutteleva - kahvia, pullaa & lankoja. Ja mitä lankoja! Koreja, vanhoja matkalaukkuja, lavoja, hyllyjä ja lisää koreja täynnä lankoja sateenkaaren väreissä. Itse ihastuin aivan täysillä Milla Mia merinovilla -lankoihin. Niistä on tulossa juttua lisää vielä vähän tuonnempana, mutta kiireisimmät innokkaat voivat jo mennä tilaamaan omansa Lentävän Lapasen verkkokaupasta TÄÄLTÄ. Innostuin myös Handun tuotteista, joista yksi merinokerä oli pakko kotiuttaa testiin. Kerron sitten hetimiten käyttökokemuksia kun kerkeän sitä testaamaan. Katian uusi Love Wool jäi myös hieman kutkuttelemaan. Nyt menen sohvan nurkkaan viettämään sunnuntai-iltaa Milla Mia -kerieni kanssa :)

* Milla Mia langat saatu blogiyhteistyönä


A lovely café/yarn store in southern Finland: Lentävä Lapanen (=The flying mitten).

16 comments:

 1. haluisin käydä tuollaki! olin itseasiassa eilen jäkessä, mutta kun oli niin kiire aikataulu niin äiti vaan heilautti kättä että tuolla suunnassa se sit ois.. ehkä seuraavan kerran kun tuun etelään, nyt ehittiin kuitenkin willaan kattoo sitä sipop-up-sistuskauppaa josta täällä aiemmin kerroit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, no mutta kiva, että kerkesitte ainakin sen Willan popupin! Seukilla kerralla sitten myös Lentävä lapanen mukaan kierrokselle :)

   Delete
 2. No onpa herkun näköinen paikka sekä kuvat! Pitää yrittää muistaa joskus ohiajaessa pysähtyä... ja muuten Handu on ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu kandee käydä jos ohi menee! Handun tuotteet vaikutti niiiiin herkuilta... <3

   Delete
 3. Toi on näteimpiä lankakauppoja mitä tiedän. (Asun itse Järvenpäässä). Erityiskiva, että valikoimassa on kotimaisten pienvärjärien lankoja, kuten Handua. Symppis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on aivan ihanaa, että on noin laaja valikoima ja ihania kotimaisiakin erikoisuuksia :) Sulla on sitten houkutus käydä tuolla harva se päivä kun niin lähellä asut :)

   Delete
 4. Käyn Lapasessa kahvilla ja nauttimassa väriterapiasta. Vaikka en ole yhtään käsityöihminen itse, viihdyn siellä mainiosti. Ja ne neuloosimanagerit eli yrittäjät ovat kyllä mahtieukkoja <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo sekin on ihanaa, että siellä voi käydä vaikka ei langoista niin innostuisikaan!

   Delete
 5. Onpa upeat kuvat, mutta niin on Lapanenkin!

  ReplyDelete
 6. Ihanat värit oot valinnu Millamian lankoihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eiks vaan! Aika superit munkin mielestä :)

   Delete
 7. No ei ole tuttu, mutta tuollahan on ehdottomasti käytävä :) Ihana nimi!!

  ReplyDelete
 8. Ompa ihanan näköinen kauppa :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails