Monday, 4 July 2011

Tranquility.

Hui miten pitkä aika on vierähtänyt, että on päässyt koneelle muuten kuin töiden tai yleisten asioiden hoitomielessä! Toukokuu meni töitä tehdessä, kesäkuu vanhaa kotia pakatessa ja Portugalissa lomaillessa ja juhannusta viettäessä ja muuttaessa uuteen kotiin. Vieläkin on paljon hommaa, mutta nyt sentään alkaa töissä olla vähemmän kiire, että ehkä voi jopa keretä tekemään asioita ;)

Muutto pk-seudulta hieman kauemmas pienempään kaupunkiin on tehnyt terää. Elämänlaatu on viikossa noussut eri sfääreihin ja nautimme täysin siemauksin omasta pikkupihapläntistä ja remontin suunnittelemisesta ja tapettien repimisestä ja muuton jälkeisestä kaaoksesta uudessa kodissa. Nyt ei ole enää kiire mihinkään. Voidaan rauhassa tuusailla kotia kuntoon. Levollista.

Nyt ongelmat on sitä luokkaa, että hankkisiko string -hyllyn vai ei ja että osaanko päättää millaisen keittiön mä haluan ;)

It's been such a long time since I've had time to come to my blog. May and June went in a flash. All the time went to working, spending a holiday in Portugal, celebrating midsummer, packing our old home, and moving to our new home. Moving from the capital area to a smaller town has been lovely. We are loving it. We love our own little backyard, planning the renovation, tearing down wallpaper and enjoying the chaos after the move. Now there's no hurry anymore. Just tranquility. Now my problems consist of trying to decide whether to buy the string shelf and what kind of kitchen do I want ;)
String shelves from Finnish Design Shop.

4 comments:

 1. I am in need of racks and all I can find here is crap.

  ReplyDelete
 2. Voin kuvitella, että on ihanaa! Varsinkin näin kesäisin kaipaa edes sitä pientä pihaplänttiä, jossa istuskella ja nauttia auringosta ja kesän tuoksuista. Ja peukku String-hyllyille, ne on valloittavia!(taas löytyi yksi samanlainen intohimon kohde kaiken muun lisäksi..:)

  ReplyDelete
 3. meidän keittiö on elänyt rempan myötä paljon :) saa nähä milloin on valmista, toivottavasti kohta.

  ReplyDelete
 4. Ana; Hope you find something nice =)

  Katja; :)

  Katja; Tsemppiä keittiöremppaan!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails