Sunday, 10 July 2011

Kitchen issues.

Tässä on nyt kovasti pohdittu keittiö ja lattia asioita. Uusi keittiö alkaa hahmottumaan tähän tyyliin:
Keittiön kalusteet Noblessa Keittiömaasta. Valkoiset kaapit ja musta täyslaminaattitaso. Seinään valkoista maalia ja altaaksi Silgranit musta allas ja joku peruskiva hana esim. Oras. Alakerran lattiaan on mietitty Upofloorin Tammi pearl whitea ja keittiöön mahdollisesti linoleum lattiaa. Onko kokemuksia linoleumista?

Our kitchen renovation plans.5 comments:

 1. Vau! Tulee kerrassaan upea.

  ReplyDelete
 2. I actually love that kitchen! Adoreeeeeee!

  ReplyDelete
 3. Kivalta kuulostaa!
  Linoleum lattia on tosi hyvä, vielä luonnonmateriaalia. Mutta tärkeä asia: ehdottomasti siihen sopivalla suoja-aineella käsiteltävä ennen käyttöön ottoa.
  Maton valmistajalta saa varmasti ohjeet. Ja esim. Kiilto myy sopivaa pesuainetta.
  Käytössä lino on tosi kestävää, sitä voi jopa hieman hioa esim. karhunkielellä tai hienolla hiekkapaperilla jos joku vahinko käy. Päälle hieman vahaa.

  ReplyDelete
 4. Me laitatettiin linoleumia keittiön lattiaan alkuvuodesta ja ollaan oltu todella tyytyväisiä! Ei kärsi käytössä (toisin kuin muovimatto, parketti tai lauta) ja se on erityisen mukavan tuntuinen jalan alla (toisin kuin laatta tai laminaatti). :)

  Mattona varmasti kaikista helpoin ja kivannäköisiä löytyy niistäkin, mutta kun tällainen kikkailija olen niin valinta osui Marmoleum Click 30x30-ruutuihin kahdessa värissä:

  http://farm7.static.flickr.com/6014/5922300469_940ae462b9_z.jpg

  ReplyDelete
 5. NAKU; Toivotaan =)

  Ana; I hope it looks as good in our home!

  Viivi & Kirsi; Kiitos hyvistä vinkeistä! Tosin kävin vielä katsastamassa värivaihtoehdot paikanpäällä ja ei mikään ihan suoraan natsannut eli joutuu ehkä vielä miettimään sitä laattaakin vaihtoehtona...

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails