Thursday, 21 July 2011

At peace.

Luin Musta tuntuu blogista, että Jonna muuttaa toiseen kaupunkiin ja aloittaa uudet opinnot. Innostuin, että ompa kivan kuuloista kun tapahtuu isoja muutoksia. Että uskaltaa. Ja tajusin, että siksi ehkä olen itsekin nyt niin iloinen kaiken remontti ja hääjärjestely kiireen keskellä - että uskalsin tehdä päätöksen muuttaa takaisin kotikaupunkiin (vaikka nuorempana vannoin, että tänne en enää ikinä tule ;) Täällä mieli lepää. Mikäs sen parempaa.

I read from Musta tuntuu - blog that Jonna is moving to another city and starting studies in photograhpy. I got excited about the idea of making big changes in your life. And I realised that maybe that's the reason I'm so happy (in the middle of all the hazzle of organizing our wedding and renovating our new house) that I dared to make the decision to move back my old hometown. Here I feel at peace.

Tape images from Hello Sandwhich. Necklaces from Vamoose. Porcelain image from Liebe.
2 comments:

  1. itse muutin ensimmäistä kertaa ns. maalaiskuntaan ja olen viihtynyt hyvin. Olen Helsingin kasvatti ja elämä vei vähän kaikkialle, mutta itse tykkään Helsingin hyvistä puolista huolimatta eniten rauhasta, luonnon läheisyydestä ja siitä, että voi kävellä kotoa paikkoihin.

    Olen omasta mielestäni nyt myös todella onnekas, järven ranta on aivan meidän talomme takana eikä silti asuta missään "korvessa" :D

    ReplyDelete
  2. Katja; kuulostaa ihanalta! Tietysti kaikille se oma juttu on eri juttu, mutta tuo teidän juttu kuulostaa minusta ihanalta!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails