Tuesday, 19 July 2011

Rie Elise & Liebe.

Odotan jo sitä aikaa, että kaikki suurin kiire (lue: keittiö ja olohuone remontti ja häät) on ohi ja että voi vaan alkaa suunnittelemaan sisustusjuttuja kotiin. Koko ajan näkee jotain kivaa, mutta mitään ei viitsi hankkia vielä kun kaikki on rempallaan kotona ja kaikki raha menee kaikenmaailman muihin juttuihin kuin kivoihin sisustusjuttuihin. Mutta itepähän valitsin muuttaa ja rempata ja mennä naimisiin ja olla kesälomitta tänä kesänä joten ei saa valittaa vaan nyt nautitaan kiireestä ja tekemisen meiningistä! MUTTA, jos mulla ois jo se sisustusmoodi päällä niin hankkisin ehkä Rie Elise Larsenilta jotain kivaa kuten esmes tämän lampun johdon tai Liebeshopista kaiken - tässä esimerkkinä lamppu. Vaatekuvat Daisy.

I want this textile cable from Rie Elise Larsen and everything from the lovely Liebeshop like this lovely lamp. The clothes pictures are from Daisy.

5 comments:

 1. I just discovered your lovely blog. I'm just new into blogging this year & have put together a daily blog on design, fashion, food, travel and anything pretty.
  http://scrapbook-melissah.blogspot.com/
  I had a lot of fun putting it together maybe you would like to check it out if you have a spare minute.
  x
  Melissah

  ReplyDelete
 2. Just postasin lampunjohdosta:

  http://retromoderni.blogspot.com/2011/07/salakuljetus-tanskasta.html

  ReplyDelete
 3. Huu, kuulostaa tosiaan kiireiseltä. Jo pelkästään häissä tai rempassa olis tarpeeksi monelle. Ja harmillista tosiaan, kun kaikki on kesken eikä voi mitään suunnitella tai hankkia. Haaveilla vaan :) Vaatteet näyttävät kivoilta, klikkaan heti itseni sinne! :)

  ReplyDelete
 4. Melissah; thank you for the tip!

  RUMBO; Sun lampunjohto on aivan mahtava löytö!

  Maiju; Munkin tekis mieli ostella noita vaatteita - haalarit on niin kasari ja yhtäkkiä taas niin makeita ;)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails