Monday, 30 June 2014

Other Stories.


Toukokuussa käväistiin Tukholmassa. Siellä oli ihana aurinkoinen keli ja oli ihan kesäfiilis. Toisin kuin nyt kun nökötän tässä mökin keittiön pöydän ääressä villasukat jalassa ja katselen jo toista päivää kun vettä tulee koko ajan. Enihuu.... Käytiin Tukholmassa tietty paljon kaupoilla ja yksi kivoin kokemus oli Other Stories. Aivan ihana kauppa, jonka graafinen ilme kolahti minuun kympillä. Oli pakko ostaa jotain ihan vaan jo siitä syystä, että saa tuon paperikassin. Oon sitä vaalinut hullun lailla ja tällä hetkellä se koristaa keittiön String hyllyä. Vaatteisiin en tuolla erää jaksanut paneutua, vaan ostin pari kauneustuotetta ja tää oli tietty pakko ostaa. Ja kivoista nettisivuista ja graafisista ilmeistä kiinnostuneille suosittelen käymään heijän nettisivuilla www.stories.com . On nimittäin mukavat!

Nuo hauskat liuhuliinat menivät ristiin siinä kadulla missä Other Stories sijaitsi. Ne oli risteyksen kohdalla melkoisen korkeella. Tuli vähän niinkuin tuollainen rakoinen katto kadulle. Hauska idis sekin!

We visited Stockholm in the spring and did some shopping. One of the nicest places was a store called Other Stories. Such a nice store and I just love their graphic look. 

5 comments:

 1. Kiitos, kasvatit mun Tukholma-himoa just taas muutamalla metrillä. ;) Mutta menossa ollaan, vielä tänä kesänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuujjea! Hyvähyvä, että himot on kovat :D

   Delete
 2. Hei, ensi kertaa eksyin blogiisi! Ihania kuvia, ihania ideoita, super kiva blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kaunis kauniista sanoista :)

   Delete
 3. &Other stories on minullakin pyhiinvaelluspaikkana mielessä! Olen vain verkkokauppaa ihaillut! Kiitti ihanista kuvista :D

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails