Thursday, 26 June 2014

Vinksin vonksin.
Meillä on kaikki vähän rempallaan. Piha (eikä niin vähääkään, sori naapurit!), lomasuunnitelmat, keittiö, oma pää, makuuhuone, pelihuone, Moonan kamat ja tämä bloggaaminenkin.  Ei mistään tietystä syystä. Ompahan vaan. Havahduin siihen eilen Nashvillen viimeisimmän jakson katsomisen jälkeen. Mietin miksi niin herkistyin siitä. Osaksi vain siksi, että se oli herkkä jakso ja herkistyn helposti, mutta myös siksi, että se sai miettimään, että missä mennään omassa elämässä. Ja hyvässä paikassahan tässä ollaan. On ihana pieni 8kk Moona ja ihanat ystävät ja perhe ja oma koti ja ihana mökki. Mutta kaikki se konkreettinen siinä ympärillä on vähän sinne päin ja oma ote niistä on hieman jotenkin lipsunut. Jotenkin tuntuu, että se kesäkään ei ole vielä täällä vaikka tavallaanhan se on. Very weird. On myös hirvee liuta tyhmiä asioita mitä pitäis selvittää kuten esmes miksi Blogger sösertää nää mun kuvat ihan pikselimössöksi ja tuhnuisiksi? Osaako joku jelppiä?

On myös niin paljon mitä haluaisin tänne kirjata - itselleni muistiin ja teille jakoon. Aloitetaanpa näistä:

 1. Oon himoinnut tuota Norman & Copenhagenin kermateetä viime kesästä saakka ja kevään Tukholman reissulla sitä löysin ja sen hehkutus on unohtunut, mutta hehkutampa nyt! Se on ihanaa ja purkki on myös mitä ihanin! 
 2. Halajan Moonalle jotain kivoja leluja nyt kun se alkaa hiffata että asioita voi kolkutella ja heilutella ja heitellä ja nostella asioita jonkin sisältä ulos jne. Ollaan pidetty tähän asti lelut minimissä ja kotiin on kertynyt vain muutama pehmolelu ja parhaat lelut onkin tähän asti ollut pyykkipallo, pahvit/lehdet/kirjat, pesuvati ja erinäiset vaatekappaleet ja sen semmoiset. Yksi kivoimmista pehmoista on ollut mummun itse tekemä Molla-Maija, joka sekin olisi ihana esitellä tarkemmin, koska olen siitä kovin onnellinen ja Moona tietysti myös :)
 3. Tuo kuvassa oleva pitsiympyrätaideteos on kirpparilöytö talvelta ja se on nojannut makkarissa seinään sängynpäädyllä. Tykkään siitä ihan hirveesti. Se kun on vaalea niin se olisi omiaan jotain kivan väristä seinää vasten, mutta meilläpä seinät on melkeinpä kaikki valkoiset. Pitänee tehdä sillekin asialle jotain ;) 
Tänään ja huomenna ja seuraavina lähipäivinä meinaan tehdä melko monta listaa. Palataan!

Everything's a bit messy at the moment - our home, our garden, summer vacation plans, my head and all. But no matter as all the basics of life is good like our lovely family and friends and our home and summer cottage etc. A to do list is needed, will be back soon!

6 comments:

 1. Ihanan värikkäät kuvat! Eikä se haittaa vaikka joskus asiat ovatkin vinksin vonksin. Se kuuluu elämään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No näinhän se on! Kiitos tuesta Ane! :)

   Delete
 2. Kokeiles muuttaa png-muotoon. Se auttoi mulla. Ja hei, pihan osalta, i feel you :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on kuvat jo jonnin aikaa ollu melkeinpä aina png:nä koska niissä kuvien värit ei heittele bloggerissa niin paljoa kuin jpg:n kanssa. Mutta on ihan kökköä, että ne on aina jotenkin huonoja... Ja joo, pihahomma on ihan karseeta kun on niin iso homma aloittaa...

   Delete
 3. Meillä on kanssa, jotenkin ihan sekaista ja ajatukset levällään. Kaikki on hyvin, mutta olo on väsynyt ja ärtyisäkin. Ehkä jos se kesä oikeasti alkaisi niin tulisi se auringonpaiste mieleenkin takaisin :) tsemppiä sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan sama tilanne siis! Tsempit takaisin <3

   Delete

Related Posts with Thumbnails