Friday 4 July 2014

Our Ikea furniture.

Sain 10. maaliskuuta tätä vuotta Minä Ja Morriksen Elisalta kotimme Ikeat -haasteen. Näin lomalla mökillä on aikaa käydä kuvavarantoja läpi ja vastailla tähän. Tarkoitus oli tietysti jo aiemmin tehdä tämä, mutta elämä on semmosta että näin sitä vastaillaan vasta heinäkuussa :)

Asiaan. Näkyvimmät Ikeat meidän kodissa ovat keittiön avohyllyt, makkarin BRÅKIG vaateteline, keittiön KULLA kattolamppu, Moonan huoneen TARVA lipasto, nuo puiset laatikot ja lähes joka kodista löytyvä BEKVÄM jakkara. Alimmat keittiö ja vauvan huone kuvat ovat kerran blogissa jo vilautetut kuvat kun tähän hätään mökiltä käsin en saa kotoa nappastua uutta kuvaa ja niistä olin kotoa lähtiessä unohtanut kuvan napata. Voe voe.

Sen lisäksi meillä on Ikean valokuvakehyksiä ja muuta pikkusälää sekä 3kpl niitä pienen kohun saattelemana lopetettavia EXPEDIT hyllyjä, jotka olen yrittänyt peitellä omatekoisilla pahviovilla. Kuva niistä löytyy täältä. EXPEDIT sarjan korvaa KALLAX-sarja, joka on melkeinpä samanlainen. Ainiin, ainiin ja sitten meillä on kaksi kappaletta näitä vuodetuoleja! Niistä kuva vilahtaapi täällä. Eli onhan noita! Ensin ajattelin, että eihän meillä ole paljoa mittään, mutta ompas!

Nyt mua jostain syystä rupes Ikea sivujen pläräilyn lomassa himottamaan tämä.


These are the IKEA products in our home. 

10 comments:

 1. Ihana tuo vaateteline teidän makkarissa! En ollut edes tuollaista ennen nähnyt Ikealta, enkä sitä kyllä Ikean sivuilta edes haulla löytänyt kun se on rajoitettu tuote :) Oliko teline kovin kallis?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo teline kuuluu siihen Bråkig erikoismallistoon jota oli myynnissä tietyn ajan vuoden alussa. Telineellä ei paljoa ollut hintaa, oiskohan ollut 30-40e tms. En tiedä myyvätkö sitä myymälöissä vielä vai joko sen aika on mennyt :(

   Delete
 2. Teidän Ikeat kyllä sulautuu kauniisti teidän kotiin, uppoaa vähän sinne persoonallisten juttujen joukkoon, eikä todellakaan huonekalut huuda Ikea-nimeä. :) Monestakaan noista teidän Ikean jutuista en olis kuvista hoksannut niiden olevan Ikeaa, hyvin olette siis valinneet teille sopivat jutut Ikeankin valikoimista! Huokailen aina näitä teidän kotikuvia, teillä on persoonallista ja leikkisää... niin kaunista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Annika! Vaikka ei olla mitenkään tietoisesti niitä Ikeoita erikseen koitettu piilotella niin kiva, että koti ei kuitenkaan näytä ihan pelkältä Ikea kuvastolta :) Yllättävän paljon niitä sieltä hankittuja tavaroita loppupeleissä on, vaikka aluksi luulin, että niitä on vain pari ;)

   Delete
 3. Ja minua alkoi himottaa tuo vaateteline, mutta sitäpä ei taidakaan enää olla valikoimissa. Noh, jospa kyhäisi itse... :) Teillä on kyllä niin hurjan hauska ja kaunis koti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Vilja! Hei kyllä vaan tuommoisenhan kokoaa itse - tai ainakin pienellä avustuksella omin käsin! Meillä oli itse asiassa suunnitelmissa tehdä moinen vastaava itse, mutta kun tuo tuli vastaan niin ei jaksettukaan alkaa itse väkertämään vaikka hyvin olisi voinut niinkin tehdä. Ois hauska nähdä millaisen teet jos mosien meinaat tehdä! :)

   Delete
 4. Ikea on kyllä löytänyt tiensä suomalaiskoteihin. Itsekkin mietin et ei kai meillä sieltä paljoa ole. Paitsi nojatuolit, keittiönpöytä, pari hyllyä... Onhan noita! :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails