Tuesday, 17 June 2014

Greetings from Portugal!

 

Terveisiä helteisestä Portugalista! Tässä kaikille blogin lukijoille "postikortti" meijjän reissulta. Instagramin seurailijat jo varmasti hoksasivat, että meikäläinen paineli viimeisen reilun viikon Portugalin lämmössä biitseillen, vuokratulla villalla hengaillen, vohveleita syöden ja Moonan kanssa helteessä leikkien. Sattui hyvä tsäkä ja ilmat suosivat. Hellettä piisasi 25-30 asteen hujakoilla lähes koko ajan. Turhaan murehdin ensimmäisinä viileinä iltoina etten ottanut tarpeeksi pitkiä vaatteita mukaan. Loppuajan saikin käyskennellä bikineissä melkeinpä koko ajan. Oltiin perhe/sukulaislomalla, joka oli vallan mukavata perheimmeisiä kun ollaan ja tykätään pyöriä omiemme seurassa :) Oltiin vuokrattu Sesimbran kalastajakylästä villa, jonka poolilla hengailtiin suurin osa ajasta, mutta käytiin toki myös välillä pistäytymässä Sesimbran biitsillä ja kaduilla ja sen lisäksi tsekatiin ihan oman perheen kesken Cascais, joka oli varsin valloittava pikkukaupunki sekin. Oli kivaa ja kaunista! Nyt voikin alkaa keskittyä juhannukseen ja sen jälkeiseen kesähengailuun. Ihanaa kesäkuuta tyypit!

Greetings from Portugal! We had a super holiday in Portugal with our family. We rented a villa in Sesimbra and also visited Cascais. We had fun and Portugal was beautiful!

6 comments:

 1. Ihania lomakuvia! Kivan näköinen tuo tuoli mitä maalattu useammalla värillä :)

  ReplyDelete
 2. It really looks great, and that you had a great time!

  ReplyDelete
 3. Kyllä nyt teksi mieli matkalle...hhhrrr...:)

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia! :) eikös teillä ole aika pieni lapsonen kanssa? Miten sujui matkustamiset ynnä muut? Meillä poika 4kk ja himottaisi syksyllä lähteä kaupunkilomalle, ja ensi kesäksi vuokrata taloa lämpimästä, pelottaa vain lentokoneessa pojan kanssa matkustaminen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu meillä on 8kk tytteli. Matkat sujui ookoo! Toiseen suuntaan saatiin koneeseen turvaistuin kun oli sen verran tyhjää koneessa ja mukava virkailija baggage dropissa. Siinä neiti kölli puolet ja puolet leikki sylissä (4h lento). Takasin tullessa nukkui koko matkan ja kohteessa liikuttiin autolla johon sai oman turvaistuimen ja mukana oli omat rattaat joissa neiti viihtyi muut liikkumiset kylillä yms. Mutta suurimman osan päivistä oltiin omalla villalla joka tietysti helpotti kun sai siellä hengailla ja syöttää ruoat ja nukutukset ja muut. Mutta ei siis pelästyttänyt tämä kokemus vaan voidaan lähteä vaavelin kanssa uudestaankin reissuun. Kyllä kannattaa kokeilla! :)

   Delete
  2. Kiva kuulla, tää rohkaisee lähtemään :) me ei nimittäin olla vielä mitään kantoreppu-eksperttejä vaan mieluiten poika viihtyy kans turvakaukalossa ja rattaissa. Ja tietty sylissä, mut bebe painaa jo nyt 9kg ni kiva kuulla että ois mahdollisuus saada istuin koneeseenkin ni ei ihan heti kädet väsy ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails