Friday 11 October 2013

A little something.(BLOGIYHTEISTYÖ) Tiedättekö sen hyvän olon tunteen arjessa mikä tulee välillä yllättäen? Se semmoinen, että kaikki on nyt hyvin. Vaikka moni asia, joka vielä hetki sitten häiritsi, on edelleen olemassa, mutta niistä ei vaan jaksa piitata, koska on niin hyvä fiilis? Mulla on nyt se hyvän olon tunne päällä. Pysähtelen tuijottamaan ihanan syksyisiä keltaisena hehkuvia puita ikkunasta, fiilistelen hyviä biisejä, annan mielen olla välillä ihan vaan tyhjä eikä koko ajan yrittää prosessoida jotain fiksua. Silloin saa yllättäen jotenkin paljon aikaiseksikin. Äsken fiksailin olkkarin sisustusta ja nyt keittiössäkin tuunailin pieniä parannuksia. Tässä auttoi Teippitarhasta saadut tuotteet: liitutaulutarra-arkki, Chalk Ink- liitutussi ja paperipillit . Liitutaulutarra sai tulla osan vanhojen Granitista ostettujen teippipalojen tilalle, koska niistä ei enää lähteneet liitutaulutussitekstit kunnolla pois. Uusi palanen on muutenkin hauskempi kun on hieman isompi. Kaakaokin maistui namilta pillillä juotuna :)

Liitutaulutarra, chalk ink -liitutussi, paperipillit ja washiteipit - Teippitarha

I decorated our kitchen a little bit with a little something from a store called Teippitarha

10 comments:

 1. Tiedän! Se tunne on aina tervetullut vieras ja soisin käyvän useamminkin. Itse kun olen vähän sellainen pikkuasioista murehtija, vaikka yritänkin ihan tietoisesti etsiä asioista positiivisia puolia ja muistutella itselleni että kaikki on omassa elämässä tällä hetkellä ihan hyvin.

  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan! Mäkin märehdin ties mistä ja usein ihan turhaan - pitäis vaan osata useammin olla niin pohtimatta ja vaan naatiskella :) Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Delete
 2. Tosi mukavia juttuja. Kaakao näyttää todella herkulliselta.
  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muakin rupes nyt harmittamaan että kaakao loppui jo ;) Ihanaa viikonloppua!

   Delete
 3. Ihanat! Mun pitäis kans pystyttää liitutaulunurkkaus jonnekin, kun vain keksis sopivan paikan.

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi on superkiva juttu, koska sen saa niin hetkessä paikoilleen ja jos alkaa häiritä niin sen saa myös sekunnissa poies :) Ihanaa rentouttavaa viikonloppua!

   Delete
 4. Great idea, just to take notes, paint or just say hello. Beautiful

  ReplyDelete
 5. Kivat kuvat! Mulla liitutaulutarra hakee vielä paikkaansa. Täytyy odotella inspiraatiopläjäystä.
  Heitin sulle näin syksyn kunniaksi kesäisen haasteen ;) Käy kurkkaamassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mullakin meni tovi ennen kuin tajusin mihin toi parhaiten tällä hetkellä istuu tässä huushollissa - välillä inspis antaa odotuttaa itseään ;) Jee, kiitos haasteesta, tulen heti kurkkaamaan!

   Delete

Related Posts with Thumbnails