Thursday, 10 October 2013

A little present.


Kun menee kylään, on ihana viedä jotain viemisiä. Se ilon tunne kun näkee, että toinen ilahtuu on korvaamaton. Kun on aikaa, viemisten ja lahjojen miettiminen on ihanaa puuhaa. Mistäköhän toinen voisi ilahtua? Mikä sopisi heidän tyyliinsä tai mitä he voisivat tarvita? Toki ajoittain tulee vastaan niitä tilanteita, että 'ohhoh tuolla ja sillä on synttärit ja ne juhlat tai nuo häppeningit mihin olisi hyvä viedä jotain', mutta ei ole muistanut / ehtinyt ajatella asiaa, jolloin askareesta tulee ennemminkin vain hoidettava tehtävä kuin mukava ajanviete.

Muutama viikko takaperin kävimme sukulaisten uudessa kodissa ekaa kertaa kylässä ja veimme viemiseksi Belgialaista Tohi luomusuklaata, jonka löysin paikallisesta Henriks hyvinvointikaupasta. Virkkasin kylkeen harmaan korin ja koristelin kassin muutamalla irtotupsulla. Tupsut ovat kiva pakettikoriste, etenkin, koska ne voi halutessaan säilyttää ja liittää vaikka omaan vanhaan pipoon tai piristämään vanhaa laukkua tms.

A little present I took to our relatives which included Belgian organic Tohi chocolate, a crocheted basket decorated with a few beanie bobbles.  

7 comments:

 1. Ihana lahja! Ja kiva idea nuo tupsut, sopisi hyvin vaikka joulupaketinkin koristeeksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, sopivat joulupaketteihinkin vallan ihanasti - eri väriyhdistelmillä voi luoda vaikka minkä tyylisiä paketteja!

   Delete
 2. Ihana, kun näit vaivaa noin kivan lahjan kokoamisessa! Tästä tulikin mieleeni, että olisi hyvä aika alkaa tekemään jo joululahjojoja....jos vaikka kerrankin olisi ajoissa.... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juolahti itselläkin mieleen - että joskohan sitä aloittaisi tänä vuonna joululahjojen kanssa ajoissa :)

   Delete
 3. Aivan ihana tuliainen. Minäkin tykkäisin... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih :) Siinäpä sun läheisille pikku vinkki ;)

   Delete
 4. Really lovely! Love chocolate!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails