Monday 15 April 2013

A touch of lemon.


Meidän sauna- ja kylppäritiloissa ei olla tehty vielä mitään remonttia / ilmeenkohotuksia. Niistä ei kehtaa laajemmalla leikkauksella ottaa edes kuvia. Pitäisi itsellekin hankkia semmoinen lähärikatse, että näkisi vain näitä yksittäisiä pieniä kivoja yksityiskohtia eikä sitä rumaa suihkuseinää, sinisiä järvimaisemalaattoja, punaisenruskeita tasoja, vaaleansinisiä puolipaneeleja, masentavia kylppärin kaappeja ja hieman kulahtanutta saunaa (nämä kaikki elementit eivät onneksi ole samassa tilassa!). Eivaan, huvittavinta tässä on se, että nyt reilun puolentoista vuoden asumisen jälkeen niihin alkaa tottua! Kääk, help me! Tein pientä siedätyshoitoa  sunnuntaina ja siivosin kummankin kylppärin ja vessan kaapit ja ostin ihanan kauan toivotun saunatyynyn. Sitä olen jahkaillut jo kauankin, mutta vihdoin sain sen hankittua ja se on heti ollut käytössä ja ihan mahtava se on! Tulee heti sellainen oma pikku spa kun vetää pitkäkseen saunan lauteille tyynyn kanssa ja vähän öljyjä saunaveden sekaan. Ja tuo Fine Scottish Soapin lemon palasaippua tuoksuu aivan mielettömälle! Koko wc on nyt ihanan raikkaan sitruunan tuoksuissa!

Our new sauna pillow and lemon soap in the bathroom make a big difference!

3 comments:

 1. Tuo saippua rasioineen näyttää aivan ihanalta! Ja saunatyyny on kyllä ihan parasta :) Mulla on melkein aina saunassa se käytössä, vaikkakin sun saunatyyny on mun omaani rutkasti hienompi, mulla kun on vaan sellainen pieni ja pellavanvärinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja se tuoksuukin ihanalle - kaikki saippuat ei aina ole niin vahvasti tuoksuvia, mutta tämä on kyllä ihanan raikas! Joo ja tämä saunatyyny jää kyllä varmasti jatkuvaan käyttöön!

   Delete
 2. oh that soap! i love beautiful soaps.

  agnes
  :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails