Wednesday, 14 March 2012

Clipper collection.Mun Clipper tee kokoelma. Lakritsi on melko jännä maku teessä. Appelsiini & kookos on nami. Detox on marjaiseksi teeksi hyvää (yleensä en välitä marjaisista teemauista). Valkoinen appelsiini tee on aivan superia kamaa ja peppermint vallan pirtsakkaa.

P.S. Luomumysli on sitten pahaa.

My Clipper tea collection. P.S. Organic muesli tastes bad.

9 comments:

 1. Mulla on noista kaikkia paitsi detoxia. Lakutee on parasta, koska se myös oikeasti maistuu eikä vaan haise niinkun jotkut huijaus-forsmannit. Tosin siihen kyllästyy jos pelkästään juo. Kohta pitäisi taas mennä täydentämään varastoja. Clipperistä en enää luovu, koska muut teet on kamalia kitkeriä litkuja niiden rinnalla. :)

  ReplyDelete
 2. Yleensä itse inhoan marjaisia makuja, mutta Clipperin wild berries on aivan loistava!

  ReplyDelete
 3. Salla; samoilla linjoilla oon, eli täytynee testata myös sitä berries versiota!

  ReplyDelete
 4. Ai Clipperiltä löytyisi piparminttukin! Täytyypä käydä hakemassa, oon nimittäin etsinyt hyvänmakuista piparminttuteetä kun joskus kylässä sellaiseen ihastuin. :)

  ReplyDelete
 5. Miksi se luomumysli on niin pahaa?

  ReplyDelete
 6. Annika; Juu, se on oikein hauskan makuista se piparminttutee!

  Anonymous; No tuo kyseinen luomumysli on pahaa, koska se ei maistu miltään. Siinä on vain leseitä eikä yhtään sokeria ja nuo kuivatut omenat maistuvat pahvilta...

  ReplyDelete
 7. Hei! Mistä kuvan valkoinen kahvimuki on peräisin?

  ReplyDelete
 8. Anonymous; Muki on lahja ystävältä n. 8 vuotta sitten joten en valitettavasti tiedä tarkkaa ostopaikkaa. Mutta Ruotsista hän sen toi.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails