Sunday, 18 March 2012

Movie night.


Me omistetaan ainakin 35 lautapeliä + erinäinen kasa pleikkari-, kortti- yms. pelejä Oli melko selvää nykyisen kodin hankinnassa että yhdestä huoneesta tulee pelihuone. Pelien säilytyksen lisäksi huoneessa on tykki ja iso screeni, jolta on mahtava katsoa leffoja. Screenin taustalla oleva seinä maalattiin mustaksi ja huoneen toinen reuna on vuorattu avohyllyköillä, jossa säilyy nyt pelit ja vehkeet. Tosin kämpän (ikuisuus)remontin takia pelihuonekin on tällä hetkellä täynnä kaikkea muutakin sälää ompelutarvikkeista terassin kalusteiden pehmusteisiin.

Eilen kaikesta tavaramäärästä huolimatta pidettiin sukulaislapsukaisille leffailta. Sopimukseen kuului piirrettyjä, vaniljajäätelöä ja popcornia. Tosin kummasti lapset innostuivat myös juustonachoista ja nameista ;) Aikuisille tein guacamole tyyppistä dippiä nachojen kylkeen. Tänään aamupalaksi oli sitten eilisillan tarjoilujen jämiä.

We have a gameroom in our new home. There's a big screen from which it is superb to watch movies. It is also a storage place for our 35+ board games :) Yesterday we had a movie night with with relative kids. We watched a cartoon movie and ate popcorn and cheese nachos. Today we had some leftovers for breakfast.

3 comments:

 1. Ihan mahtava tila!! Meillä on jotain vastaavaa suunnitteilla, joskus kun pojat sen verran isoja että valtaavat yläkerran...musta seinä on hyvä taustana! :) Eväät, nam :P
  Mukavaa sunnuntainjatkoa!

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Heidi; Juu tuommoinen tila toimii jos pelailee pelikonsolipelejä tai katsoo paljon leffoja tms - suosittelen =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails