Saturday, 31 March 2012

C for chocolate.
Jossain lehtijutussa näin, että Clipperin kaakaon. Olen iso Clipper tee fani joten kaakaokin oli pakko saada. Jonnin aikaa sitä metsästin kunnes paikallisesta S-marketista löytyi tuo herkkunen. Hyvää on ja tässäkin pakkaus on vallan viehättävä kuten tee -paketeissakin. Mulla on kevät-kevennys-ryhtiliike menossa joten kaakaota ei parane juoda, mutta pidetään nätti purnukka esillä keittiössä ja salaa jos nyt kupillisen tai kaksi aina välillä joisi ;)

Viime viikonloppuna testasin makeannälän iskiessä Avec Sofie -blogin feikki keksi ohjetta. Kaikkia aineksia ei löytynyt kaapista (eikä lähikaupasta) joten sovelsin hieman ja hyvin ne toimi silti :)

I found Clipper instant hot chocolate from our local grocery store. Love it and love the packaging also. Last weekend I tested a fake cookie recipe from Avec Sofie -blog. They turned out quite ok even though I didn't have the same ingredients :)

2 comments:

  1. mahtava uutinen!! Tuo pitää saada, ja kyllähän pientä herkutteluakin pitää olla, vaikka sitten vähän ja viikonloppuna! Nimim. kevennellään täälläkin :))

    ReplyDelete
  2. i knew they did tea, didn't know about instant hot chocolate. I need to keep my eyes out for it
    looks yummy
    x kat

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails