Sunday, 4 March 2012

1,15€
Kävin pitkästä aikaa pari viikkoa sitten vähän kirpparoimassa ja innostuin ostamaan muutamia vanhoja lautasia, kerän kudetta ja jotain tuollaisia ihme klipsejä. En vielä tiedä mitä millään näistä teen, mutta olen varma, että hyvät käyttötarkoitukset vielä löytyy. Raaskin ostaa, vaikka käyttötarkoituksesta ei ollut tietoa, koska ostokset maksoi yhteensä 1,15€.

Jostain syystä nyt on tullut juotua teetä vähemmän. Ehkä siksi, että nyt olen juonut enemmän ihan vaan vettä ja mehukeittoja ja smoothieita. Mutta teet on niin ihania, kuten ovat nämä kaksi miniskidi teepakkaustakin. Saatiin töissä tuliaisiksi :)

I went to a fleamarket a couple of weeks ago and found these plates, yarn, and fun clips. I don't know what I will do with them, but it doesn't matter because they all together cost 1,15€ :) The mini tea boxes are a souvenir we got at work.

5 comments:

 1. Noi klipsit on ihan loistavia, niillä saa niputettua papereita yhteen, johtoja ripustettua seinälle.. ja tietysti suljettua pusseja :)

  ReplyDelete
 2. mukavia löytöjä! :) noi lautaset on kivan kultaiset :)

  ReplyDelete
 3. Mulla taitaa olla pari ihan identtistä lautasta, löysin ne myös kirpputorilta!

  ReplyDelete
 4. Tiia; Joo klipseille löytyy varmasti käyttöä!

  akissfromthepast; juu, löydöt on ihiksiä =)

  Suvi - sur le vif; Hauskaa! Mun mielestä tosi hauskan näköisiä, mutta ei vaikuta miltään superlaadulta - ne on varmaan jotain 70-80-luvun tarjoustalo kamaa tms. =)

  ReplyDelete
 5. Hyvät ostokset. Mä jo meinasin otsikon ja eka kuvan perusteella melkein hermostua: teekannuko 1,15 e ;)

  Ripi

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails