Monday, 17 January 2011

Rummikub & bag.

Jos en ole jo kertonut niin tiedoksi nyt, että olen super lautapelinörtti. Meillä on yli 25 lautapeliä kotona ja en ikinä kyllästy pelaamiseen. Mulle käy kaikki pelit (paitsi Kimble) älypeleistä strategisiin peleihin ja seurapeleihin. Sain poikakaverilta synttärilahjaksi jokunen päivä sitten kolme vapaavalintaista lautapeliä! Yksi niistä oli Rummikub. Oikein kiva yksinkertainen peli. Sopii hyvin mökki-iltoihin! Kavereiden kesken me arvostellaan peli sen ideasta siihen kuuluviin nappuloihin ja laatikon hajuun - kyllä, ollaan niin pelinörttejä! Rummikub on perusvarma aivopähkinä peli, mutta sen huono puoli on, että paketissa ei tule mukana mitään pussia numerolaatoille. Alkujärjestelyihin menee turhaa aikaa kun jokainen laatta pitää kääntää numeropuoli alaspäin kun jos olisi pussi voisi laatat vaan kaataa sinne ja nostella laattoja sieltä. Joten. Tein pussukan meidän Rummikubiin! Tuli ehkä vähän turhan naisellinen, mutta ainakin ajaa asiansa varsin hyvin =)

If I haven't told you already, I'm a super board game geek! We have over 25 board games and I never get enough of playing. My boyfriend gave me three board games couple of days ago when I had my birthday! One of them was
Rummikub. It's a very nice, quite simple and easy game. Very suitable for evenings for example at the summer house =) The only downside in this game is that it did not come with a bag for the game tiles. So I made one! =)
10 comments:

 1. Uuuuuu, en malta odottaa, että pääsen tuolta nappuloita noukkimaan. Niin ja ennen kaikkea tietty haistelemaan uutuuden tuoksua! :D

  ReplyDelete
 2. Heli; Jooooojjjjjeee! Millon pelataan!?!?

  ReplyDelete
 3. meilläkin pelataan rummya. Tanskan isovanhempien kanssa aina kunnon matsit!

  Kavereille järkätään peli-iltoja ja Dominion on nyt yksi suosikeista.

  Sun 3 lempparia?

  ReplyDelete
 4. Kimblestäkin saa yllättävän hilpeän, kuin sitä näin aikuisemmalla porukalla iltayön tunteina pelataan :D

  Kokemusta on myös perus muistipelin peluusta porukalla, jonka keski-ikä lähentelee kahtaviittä. Yllättävän koukuttavaa :D

  ReplyDelete
 5. Lautapelit on ihan parhaita! :) Oma lempparini taitaa olla vanha kunnon scrabble! :)

  ReplyDelete
 6. Anni; Mekin saatiin juuri Dominion joululahjaksi ja se on oikein kiva! Vähän eri tyyppinen kun ei ole lautaa. Mun kolme tän hetken lempparia on varmaan Acquire, Bohnanza ja Carcassonne.

  Louna; Joo sekint on tullut kokeiltua - Kimble yön pikkutunteina voi olla varsin viihdyttävää... ;) Muistipeliä ei olla porukalla kokeiltu, mutta voisi tosiaan toimia!

  Miia-Maria; Scrabble on hyvä! Perusvarma aivopähkinä peli!

  Näistä kommenteista tuli mieleen että voisi ehkä kirjoitella peleistä enemmänkin joskus kun se tuntuu olevan niin suosittua tällä hetkellä ja kaikki on intona pelaamisesta! =)

  ReplyDelete
 7. Me ollaan miehen kanssa myös aivan lautapelihurahtaneita! Kaappi pursuaa pelejä, ja kunnon peli-illat on ihan parhaita. :)

  ReplyDelete
 8. Annika; Samat huvit siis meillä =)

  ReplyDelete
 9. kuulostaa tosi kivalta :)
  mäkin tykkäisin pelailla lautapelejä. pitää rekrytä kavereita tähän hommaan ja ostaa muutama peli ;)

  ReplyDelete
 10. Go Rummikub.
  I play it online every week.

  So fun, So great in my free time.

  http://www-rummyroyal.com/

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails