Tuesday, 11 January 2011

Organization mode.

Meillä on varmaan liian pieni koti. Koska huomaan joutavani alati järjestelemään ja siirtelemään tavaroita paikasta toiseen, että kaikki olisi kätevästi saatavilla ja silti voisi kävellä paikasta toiseen ilman sen suurempia esteitä. Tänään vuorossa oli ompelu, virkkaus, ja askarteluvälineet. Bauhaussista joskus hankittu ruuvilaatikosto toimii hyvin tällaisten asioiden säilytykseen. Järjestin sisällön hieman järkevämmin ja tein nimet laatikoille uudella Dymollani. Works. Ja samalla esittelen jälleen yhden saamani joululahjan - valkoinen sitä ja tätä-laatikko toimii täydellisesti ompelutarvikkeiden säilytyksessä! Kiitos K =)

Today I've been organizing my DIY stuff. The little drawer I have bought from Bauhaus and it works perfectly storing little things like glue, buttons, strings and stuff. The white box is a Christmas gift I got last Christmas.


7 comments:

 1. Kivoja molemmat lokerikot vai miksi noita nyt sanoisi. :) Olisi tässäkin taloudessa tarvetta!

  ReplyDelete
 2. Jokainen itseään kunnioittava ompelukoneen käyttäjä kyllä tarttis tällaisen sitä ja tätä laatikon! Itsellä on kaikki ompelutarvikkeet sekaisi yhdessä korissa ja siinä saa sitten useimmiten tyhjentää koko korin, kun etsii tarvitsemaansa juttua! =)

  ReplyDelete
 3. tuollaisen vanhan ajan dymon kun saisi!

  ReplyDelete
 4. Petra Ilona; Nuo Bauhaussin lokerikot on ainakin megahalpoja! =)

  Tyttö kylmän maan; Joo toi laatikko kyllä helpottaa elämää kun asiat löytyy helposti.

  Supervain; Tuollaisia vastaavanlaisia dymoja on mielestäni myynnissä Clas Ohlsonilla.

  ReplyDelete
 5. Juurikin tuollaisia tarvitsisin! Mullakin ompelutarvikkeet ja langat on sikinsokin pussukoissa. Kätevää!

  ReplyDelete
 6. Heli; Het vaan sitte Bauhaussiin! =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails