Friday, 7 January 2011

Aqvia.

Koska mun joulunjälkeisen kipeyden takia en saanut esiteltyä mun joululahjoja täällä kerralla niin päätinpä että esittelen niitä yksi kerrallaan käytännön kautta. Tässä ensimmäinen. Saimme joululahjaksi Aqvia hiilihapotuskoneen. Olin hiilihapotuskonetta toivonutkin joten pukki oli saanut viestin perille =) Kone on aivan täydellinen tällaiselle hiilihapotettujen vesien suurkuluttajalle. Ei tarvitse kantaa kaupasta selkä vääränä vishy pulloja vaan voi tehdä limuja ja makuvesiä omassa keittiössä. Mahtavaa!

Eilinen loppiainen vietettiin lautapelejä pelatessa ja janojuomana toimi Aqvialla tehty colajuoma, joka on hirmu hyvää! Nampsis! En malta odottaa että pääsen kokeilemaan kaikkia itse kekkailtuja makujuomia - ajattelin sekoittaa hiilihapotettuun veteen ainakin sitruunaa, limeä, vadelmia ja minttua. Onko muita hyviä vinkkejä?

We got Aqvia as a christmas present. I love it! Yesterday we drank cola made with it. So easy and so tasty!
2 comments:

  1. Pepsi maxin todellisena suurkuluttajana tekis mieli kokeilla tota vekotinta! En vaan viitsi sijoittaa siihen ellen pääse jossain testaamaan eka ettei tule hukkaostosta. Ainakin se näyttää herkulliselta!

    ReplyDelete
  2. Uhhh! That would fit my home perfectly!
    xx

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails