Monday, 3 January 2011

Granit Joy.

Wooooh. Tuntuupa, että olisi ollut maan alla vuoden ja yhtäkkiä on uusi vuosi käynnissä! Olin siis viime vuoden viimeisen viikon kipeänä ja nyt vasta tuntuu että elämä alkaa olla taas raiteillaan. Vuoden vaihdetta juhlimme ystävien kanssa Oslossa. Siellä tupsahti hotellin kulman takaa Granit ja meitsi hyppi tasajalkaa ja yhellä jalalla ja melkein päällään kun olin niin intona siitä kivasta ylläristä =) En ihan ostanut kauppaa tyhjäksi, mutta kassiin jäi lasipurnukoita, klipsimagneetit, kirjainleimasinsetti, meikkilaukku (ei kuvassa) ja Dymo (ei kuvassa). Lovely.

I was ill last week and now feeling better. We spent the new year's eve weekend in Oslo with friends and there was a shop called Granit. I was thrilled, because we don't have Granit in Finland and I love the store. I bought all this stuff from there =)
5 comments:

 1. Leimasimet ovat hauskoja! Minulla on ollut pari erilistakin settiä jo aiemmin ja nyt ostin ebaysta rullattavan leimasimen, johon saa 15-merkkisen sanan tai lauseen.

  ReplyDelete
 2. oi, kuinka mukavat ostokset. Olisin itsekin ostanut ainakin nuo kirjaisinleimasimet. Hyvää alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
 3. Leimasimien perään minäkin täällä haikailen. Ihana setti tuliaisia!

  ReplyDelete
 4. Lumo; tuollaiset aarrelöydöt on huippuja!

  Absolutely white & Anna; samantyyppisiä leimaisinsettejä saa kuulemma Clas Ohlsonilta!

  ReplyDelete
 5. Joo, olen kuullut tuosta "huhusta", että leimasimia löytyisi Clasilta, mutta en ole vielä käynyt katsomassa josko niitä olisi Manskun kaupassa.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails