Tuesday, 23 November 2010

Finally a table!

No nyt meillä on vihdoin olohuoneen pöytä! Pöytää on tullut pohdittua melko paljon esim. täällä ja täällä ja valinta meni niin vaikeaksi, että päädyin tekemään pöydän itse. Hintaa pöydälle tuli 0€ kun pyörät sain töistä kun olivat siellä käyttämättömänä, ja naulat, maalin, lavan ja kasausavun sain iskältä. Kiitos iskä!

Finally we have a coffee table! I've been wondering what kind of table to get so much over the past year for example here and here. It was so hard to decide which one I want that I made it myself. In the end the table cost 0€ as I got all the materials from my dad. Thank you dad!12 comments:

 1. Onpas hieno pöytä ja mikä parasta ilmainen sellainen vielä!

  ReplyDelete
 2. ihastuttava pöytä, juuri sopivan industrial! Vau!

  ReplyDelete
 3. Näppärä! Täytyy varmaan mennä töihin lähettämöön etsimään lavaa...

  ReplyDelete
 4. Mieletön! Me likes, hyvä Tardellinen :)

  ReplyDelete
 5. Haa, olen haaveillut juuri tuollaisesta samanlaisesta! Yhdellä tutulla on vastaavan päällä vielä lasilevy, oikein tyylikäs sekin.

  ReplyDelete
 6. Oi vitsi! Tykkään tuosta tosi paljon! Kivaa että teit itse, sillä on ainakin uniikki ja hienosti onnistuit! :) Nättiä teillä!

  ReplyDelete
 7. Kiitos kaikille mukavista kommenteista! Suosittelen kyllä kokeilemaan pöydän kasaamista itse, se on hauskaa hommaa ja saa varmasti uniikin tuotteen. =)

  ReplyDelete
 8. Taitavasti rakennettu! Kivan näköinen.

  ReplyDelete
 9. Aivan mahtaisa pöytä! Sä oot Taru niin näppärä!

  ReplyDelete
 10. Just niin hieno ku kuvittelinki! :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails