Wednesday, 17 November 2010

Away.

Tämä viikko on hiljaista blogissa kun asustelen anoppilassa koiran vahtina viikon verran kun he ovat reissussa ja siellä ei ole omia kuvajuttuja ja photoshoppeja mukana. Jos tulee ikävä, voitte käydä selailemassa mun ja muiden Pinterest boardeja. Siellä saa aikaa kulumaan vaarallisen nopeasti selaamalla kivoja kuvia!

I'm away from home for a week. If you miss me :) , you can go and check out my (and others) boards at Pinterest. It's a lovely web hangout!8 comments:

 1. Mikä juttu tää pinterest board on? Olen ihan pihalla näköjään kaikesta kehityksestä, mutta vaikutti siltä, että joku on päässyt kuvaamaan mun unelmat!

  ReplyDelete
 2. Selma; Pinterest on verkkopalvelu johon kirjautumalla voi luoda omia boardeja johon voi tallentaa haluamiinsa aihealueisiin kuvia verkosta. Tuo linkki oli mun luomaan boardiin joka koostuu kuvista jotka muodostavat mun unelmakodin. Pinterestissä on todella laadukas taso kuvissa ja se on aivan ihana palvelu. Tunnarit Pinterestiin saa pyytämällä tai jonkun käyttäjän luovuttamana.

  ReplyDelete
 3. Kiitos, kun jo aiemmin bloggasit Pinterestistä...sain tänään kutsun ja aloin heti tekemään omia boardeja...todella koukuttavaa!

  ReplyDelete
 4. Absolutely white; Kivaa! Löydänkö sinut sieltä Absolutely white nimellä?

  ReplyDelete
 5. Onpas kiva sivu ja aivan ihania kuvia. Sun keräilemät inspiraatiokuvat oli huippuja! Täytyykin perehtyä tuohon paremmalla ajalla kunnolla... :)

  ReplyDelete
 6. Saija; Jep suosittelen tutustumaan Pinterestiin, se on huippu!

  ReplyDelete
 7. Herkullinen blogi ja aivan ihania juttuja! <3

  En olekaan ennen törmännyt tuohon Pinterest-sivustoon, mutta lähetin pyynnön saman tien, näyttää kätevältä keinolta tallettaa parhaat inspiraatiokuvat :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails