Sunday, 28 November 2010

Keep calm.

Joskus kun aloin seurailemaan sisustus ja lifestyle blogeja törmäsin keskusteluun, että blogimaailmassa kaikki alkavat näyttää samalta kun jutut leviää. Kuulostaa hieman tylsältä, mutta toisaalta niinhän se varmaan menee kaikkialla elämässä muutenkin. + mitä väliä kunhan ihmiset ovat onnellisia kodeissaan ja vaatteissaan ja jutuissaan. Villitykset mihin itse olen hurahtanut on tauluhylly ja Keep calm and carry on jullari. Jullari on vaan pysynyt blogista poissa tähän asti kun se on ollut seinällä meidän (mielestäni) rumassa eteisessä tähän asti. Mutta nyt se sai paraatipaikan olohuoneesta uudelta tauluhyllyltä. Tauluhylly on Kodin Ykkösestä. Mustat kehykset Ikeasta.

We have a new shelf for paintings and prints. The poster is from Keep Calm Gallery. The frames are from Ikea.8 comments:

 1. Hyvät ideat on tehty jaettaviksi! bongaahan ihmiset ideoita sisustuslehdistäkin, mutta toteutukset ei vaan päädy lehden yleisöpalstoille...;)
  Mä tykkään julisteesta ja mustavalkoinen on sopivan simppeli! Voisin ottaa itsellenikin - lause on niin osuva! Ehkäpä pikku veskiin remontoinnin jälkeen muistuttamaan olrnnaisesta! Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 2. Sari; Olen samaa mieltä, että hyvät ideat on tehty jaettaviksi! =) Noita julisteita saa myös kortteina - yhdessä pakassa tulee eri värejä. Ne pienet koot voisivat sopia veskiin.

  ReplyDelete
 3. Mun ystävällä on Keep Calm and Carry On muki töissä, pitämässä hermoja kurissa ;)

  ReplyDelete
 4. Chatrin; fiksu idea sun ystävällä =)

  ReplyDelete
 5. Just selailin yks päivä julisteita ja olin tilaamassa juuri tuollaisen, mut eri värillä. Viime hetkellä peruin koko tilauksen, talteen meni kolmen tunnin selailu. :)

  ReplyDelete
 6. Helmaar; niinhän sä taisit sanoakin että sinne män 3h - mutta sehän on kivaa selailla jullareita! =)

  ReplyDelete
 7. Aivan totta, mitä väliä miltä missäkin näyttää kunhan asukkaat viihtyvät. Jokainen tyylillään, oli se sitten blogeista, lehdistä tai omasta päästä. Ja kovin on hieno taulu, noita on tupsahdellut viime aikoina usein lehtien sivuilla vastaan muodossa jos toisessa. Meilläkin tarkoituksena asentaa tauluhylly olkkariin, kun inhoan kaikenlaisten naulojen tms. hakkaamista. Mutta ensin pitäis vähän seinää maalailla. Ehkä sitten joskus ensi vuosituhannella. P.S: makee olkkarin pöytä!

  ReplyDelete
 8. Katja; voidaan mallailla seinän värejä la kaiken muun ohessa ;)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails