Tuesday, 30 November 2010

Livingroom moodboard.

Olohuoneen muutokset on ollut projektina tässä jo noin vuoden, mutta vasta viime viikonloppuna saatiin se tauluhylly haettua ja pari viikkoa sitten se olohuoneen pöytä kasailtua. Nyt kun ollaan vauhdissa niin tässä näitä muita muutos/lisäys ideoita joita olisi tarkoitus tehdä/hankkia.

Planning our livingroom.1. These lovely curtains from Hemtex or something similar.
2. The new picture shelf we got last weekend.
3. A chunky throw (picture unkown)
4. Lamp from Prisma.
5. Cushion cover from Klippan.
6. New color to our livingroom wall - maybe gray.
7. Our new table.

3 comments:

 1. Sinulla on tosi kiinnostava tapa tehdä suunnitelmia ja kuvata asioita. Toistan itseäni, mut toi teidän olkkarin pöytä on huippu!

  Tosta keep calm-aiheesta, että ilmeisesti on blogeissa tosi suosittu, mut mun ystäväpiirissä ja töissä kukaan ei ole koskaan kuullutkaan. Itse kiinnitin ekan kerran huomiota, kun Kruunun-kirpun ja Olkkarin omistajan koti oli kuvattu aikoja sitten johonkin lehteen ja hänellä oli sellainen ja muuten tosi makea koti varmaan pari vuotta sitten. Nyt Olkkarissa myydään jo suklaatakin sillä logolla. Yhtä kaikki, tosi hyvä teksti! Upea myös teidän olkkari:)

  ReplyDelete
 2. Selma; tuollainen pöytä on helppo tehdä itsekin joten ei muuta kuin materiaaleja hankkimaan! =)

  Ja en ihmettele että Keep calm- jutut on suosittuja kun se on niin hyvä teksti =)

  ReplyDelete
 3. Olen samaa mieltä kuin Selma, tuo sohvapöytä on yksinkertaisesti vain niin h i e n o. Todella hyvä idea, ja Block näyttää olevan siinä kuin kotonaan.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails