Tuesday, 6 April 2010

I'm into papers.

Olen aikalailla paperi tyyppi. Paperit on kivoja ja ne kiehtoo. Kotiin kerääntyy mm. erinäisiä lahjapapereita ja tapetinpaloja. Niille ei ole löytynyt vielä fiksua säilytyspaikkaa joten parhaimmisto nököttää sängyn vieressä peilin alla peltiämpärissä. Any ideas?I'm into papers. They facsinate me. I have a collection of gift papers. They have yet to find a decent storage method so at the moment they are stacked in a tin bucket. Any ideas how to store them?

4 comments:

 1. Ihania papereita...näihinhän voi kääriä vaikkapa ihanalle tädille jonkun kivan lahjan tai sitten vaan askarrella tädille jotain kivaa...kun niin hienoja osasit hernerokkapurkistakin tehdä :-)
  terkuin Marjut

  ReplyDelete
 2. On kyllä kivoja papereita. Mun mielestä näyttävät kivalta tuossa sangossa. Mäkin olen haalinut kivoja papereita mutta niitä on pakko säilyttää piilossa 2,5-vuotiaan silmistä :D

  Ja kiva uusi blogi täällä. Käyn toistekin :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos Turkoosi kivoista kommenteista =)

  Lahjapapereille pitäisi myydä jotain omia siihen tarkoitukseen olevia säilytysrasioita - koska toinen paikka missä niitä säilytän on vaatekaapin rekki-osan takaosassa jossa ne ovat kyllä piilossa pölyltä, lapsilta jne mutta siellä ne rypistyy helposti kun kaatuilevat ja osuvat vaatteisiin jne.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails