Thursday, 22 April 2010

Liitutaulumaali.

Mulla tuli toissapäivänä hullu liitutaulumaalitestailuhimo. Googlailin että mistä sitä kannattaa ostaa kun käyttää sitä vaan koristeluun eikä maalaa isoja pintoja ja muutaman keskustelupalstan selattuani tiesin, että Biltemasta saa pienemmän purkin kuin ihan normi maalikaupasta ja halvalla (9,99€). Soitin siis poikakaverille että tänään mennään Biltemaan. Ja siellä käytiin (on muuten mahtava paikka, siellä on vaikka mitä tuunaussälää halvalla!) ja löydettiin se maali. Ikeasta löytyi liidut huippuhalpaan hintaan 2,95€.

Eilen oli maalaussessio. Tein tämän ensimmäisen testin vanhaan pastapurkkiin että näen miten se tarttuu lasiin ja hienosti meni. Laitoin maalia kaksi kerrosta ja nyt ne ovat kuivuneet 24h. Valkoinen maali jolla maalasin vanhan pastapurkin kannen on myös Biltemasta. Siihen jätin tahalleen vain yhden maalikerroksen kun ensimmäisen kerroksen jälkeen se näytti hauskasti kuluneelta kun alkuperäinen sininen korkki paisoi hieman läpi. Tässä lopputulos:Nyt voi siis kokeilla tätä muihinkin pintoihin ja tehdä muita versioita erilaisiin lasipurnukoihin.

Himo kasvoi näistä:
(Photograph by James Merrel)


(Photograph from Asa Selection)


Asa Memo -sarja.

I had a craving for trying out blackboard paint the other day. I found the supplies and tried it yesterday and here is the result. The pictures below are the inspiration for this project.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails