Monday, 5 April 2010

Dreamy.

Välillä on vaikeaa pysyä linjassa että mitä hankkii kotiin. Koska tahtotilahan on että omassa kodissa olisi sopiva sekamelska asioita jotka kuitenkin muodostavat jonkinlaisen kokonaisuuden. Tykkään niin monesta eri tyylistä ja jutusta ja se tuottaa hankaluuksia juurikin tuon kivan kokonaisuuden muodostumisessa. Onko teillä ikinä tällaisia ongelmia?

Inno on ok ohjelma, mutta let's face it, se oli paljon parempi kun Marko oli köörissä. Mikko ja Jaana ovat kuitenkin tehneet yhden olohuoneen muodonmuutoksen, joka osui ja upposi muhun täysillä. Se on huippu varsinkin sen takia että siinä on juuri se tunnelma, jonka haluaisin omaankin kotiini. Ihan noin vaaleaa en haluaisi omaan kotiin, mutta tunnelma ja etenkin puinen penkki pöytä on DREAMY. Tietääkö kukaan mistä se on peräisin?!

Koko jakson kuvasetin voi katsastaa täällä.

A finnish TV show Inno showcased a lovely interior design for a living room. The ambiance in these pictures is lovely and especially the wooden table is DREAMY.
Check the whole set of pictures from that episode here.

4 comments:

 1. Kivan oloinen blogi sinulla. Pidän myös kovasti tine k homen tuotteista ja tunnelmista.
  Jään seuraajaksi jos sinulla ei ole mitään sitä vastaan :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kovasti - tässä vasta tänään aloittelen tätä blogia ja vaikuttaa todella kivalta puuhalta! Jää toki seuraamaan tätä taivaltani eteenpäin bloggaamisen maailmassa =)

  ReplyDelete
 3. Tuollaisen "lautapöydän" rakentaa sinulle näppärä isäsi :-), ihan vaan vinkkinä...
  t.tätisi

  ReplyDelete
 4. Täytyy alkaa kinumaan iskältä siis =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails