Tuesday 27 April 2010

Clutch.

Jos saisin kaikista kaupoista kaiken minkä haluaisin yksi niistä asioista olisi Marimekon Clutch käsilaukku. Oikeastihan se olisi suhteellisen turha omistaa, koska mun elämässä sille ei olisi käyttötarkoituksia juuri lainkaan. Sinne ei käytännössä mahtuisi puoletkaan niistä tavaroista mitä yleensä pitää olla mukana. Mutta toisaalta, se on niin herkku, että jos sellaisen omistaisi sittenhän sitä lähtisi vaikka kesällä jätskikioskikävelylle että saisi syyn käyttää sitä.



Sen kanssa sopisi Dorothy Perkinsin mekkoloinen.



If I would get from all stores all the things that I want one of those things would be Marimekko’s Clutch handbag. It is so small that none of the things you normally need with you actually fit in there. But if I would own it, I would make any excuses to use it, for example go for a stroll to get some ice cream at summer time. The Dorothy Perkins dress would be a perfect match with it.

2 comments:

  1. hei, mulla on tuollainen marimekon laukku, violettina. Oli pakko saada. Se oli alessa kesällä. Maksoi se toki silti ihan liikaa mutta kuitenkin. Eka kävin liikkeessä kattomas ja näin sen laukun, niitä oli yx kpl sitä värii. En ostanut, päätin käydä muualla ja tulla sitten uudelleen ennen kuin kauppa menee kiinni, ja jos laukku silloin on vielä siellä niin se on sitten kohtalo se :) Ja voi vitsi, olihan se sitten siellä vielä kun palasin marimekolle puolituntia ennen sulkemista :) Eikä kyllä kaduta ostos ei. Piti sitten vaan alkaa ostamaan kaikkee violettia :)

    ReplyDelete
  2. Tuntuma; Se on ollut sitten täysin kohtalo että päädyitte yhteen =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails