Wednesday, 5 February 2014

Hallway carpet.Se siinä on meijän eteinen. Ja siinä eteisessä on meijän uusi matto, joka on samasta Iskun alelaarista kuin se meidän uusi olkkarin matto. Näitä oli sinisenä ja liilana. Sininen oli toooosi kiva, mutta ei sovi meidän kodin väreihin kovinkaan hyvin. Tuo liila jotenkin vähän paremmin. Ja tykkään siitä kyllä kovasti nyt kun on paikoillaan. Siinä tosin on vielä pieni rytty kun oli ostettaessa niin tiukasti rullalla, mutta kaipa sekin siitä oikenee. Olisin alunperin kovasti halunnut tämän eteiseen matoksi, mutta se on niin vaalea ja liian kapea tuohon tilaan, että ei vaan sovi vaikka kuinka haluaisi. Kuvissa myös mun maailman ihanin hoitolaukku (jonka mies oli osannut itse valkata mulle lahjaksi ilman mitään apua - kreisiä).

Our new hallway carpet and my baby care bag (which my hubby bought for me as a gift and chose it by himself - it's crazy how well he did!). 

18 comments:

 1. Kiva matto tosiaan, ei voi muuta sanoa. Mutta toi laukku! Voisitko paljastaa hieman speksejä? Täällä olisi keväällä myös tarvetta hoitolaukulle, ja tuo on aivan ihana! Kreisit pisteet miehelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukku on Littlephantin ja siitä löytyy tietoa täältä: http://webshop.littlephant.com/en/product-page/accessories/messanger-changing-bag-waves-black-gray/ Oon tykänny, että on tosi toimiva ja huiput noi kiinnitykset vaunuihin. Toimii ainakin meillä superisti!

   Delete
 2. Aivan ihana matto, ja niin ihanan värinenkin!!! Oi! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana matto :) Mustavalkoinen samanmoinen sopisi niin meidän kettiöön :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta-valkosena tuota ei tainnut olla, mutta kivan sininen oli myös olemassa :)

   Delete
 4. Tosi kaunis matto...ja tuo kassi on kiva..:)

  ReplyDelete
 5. Ihania kummatkin, sekä matto, että kassi. I like!

  ReplyDelete
 6. Love the carpet...where can I find one of those...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Carpet is from a Finnish shop called Isku, but I don't think they deliver outside Finland..

   Delete
 7. Ihana matto ja vitsi miten hyvin koulutettu mies!;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mies on jotenkin vahingossa kouliintunut tuossa ohessa ;)

   Delete
 8. Matto on kiva! Ja kassi... Olen unelmoinut tuosta jo aikani, ei ole oma mies vielä ottanut asiaksi, ehkä pitää vihdoin investoida itse! Mutta kun niillä on niin paljon hienoja, että ihan mahdoton valita :) En mistään ihan ymmärrä tuon laukkumallin kokoa, onko se ihan järettömän iso?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oonkin onnellinen, että sain ton lahjaksi ettei tarttenu alkaa valita minkä niistä kivoista haluaisi! Kaikki on kivoja, ettei kauheesti kyllä voi mennä pieleen :) On se aika tosi iso laukku, mutta on se meillä myös koko ajan melkein täysi - tavaraa tuntuu olevan pienellä ihmisellä. Se laukkuosa on suurinpiirtein 45cm leveä ja 40cm korkea. Ite tykkään eniten, että se kiinnitys vaunuihin on niillä lenksuilla niin helppo eikä ole jaloissa tiellä - ainakaan meidän vaunumallissa (Britax Affinity). Suosittelen kyllä tuota laukkua, vaikka ilmeisesti hieman hinnakas onkin.

   Delete
 9. Moi! Löysin blogisi vastikään ja olen nyt kolunnut sen arkistoja innostuneena ja vaikuttuneena. Ihana tyyli sinulla, tykkään todella paljon. Ja näpertely/käsityöintosi antoi itsellekin uutta inspiraatiota tuohon suuntaan. Kiitos tästä!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kuinka kiva kuulla Jenni, että innostut näpertelyhommiin! Se tässä hommassa on parasta jos kuulee, että joku saa inspiksiä :) Kiitos siis kun jätit viestin!

   Delete

Related Posts with Thumbnails