Tuesday, 3 January 2012

Made by.


Vuoden vaihde pistää usein miettimään mitä tuli edellisenä vuotena tehtyä ja saavutettua - mitä kivoja juttuja tapahtui jne. Mulla on nyt kiva vaihe elämässä: Kiva työ, ihana aviomies, uusi oma koti jota laitetaan ajan kanssa, ihanat ystävät ja intoa tehdä kaikkea. Käsityöt on yksi ihana kiva asia jota haluan tänäkin vuonna tehdä niin paljon kuin mahdollista. Listasin joitakin viime vuonna tehtyjä juttuja. Vaikka tuntui, että viime vuonna oli koko ajan järjetön kiire ja aika ei riittänyt mihinkään silti sitä kummasti viime vuonnakin löytyi aikaa käsin tekemiselle. Suuri työ oli mm. hääkoristeluiden tekemisessä. Niistä lisää kuvia täällä ja täällä.
Koosteessa kaksi toiseksi ylintä kuvaa ovat Krista Keltasen, muut omiani. Kaikki DIY jutut löytyvät täältä.


Here's some DIY things I made last year. The second and third picture from the top are by Krista Keltanen and others by me. Quite a lot of time last year was spent on making our wedding decorations. More pictures of them here and here.

3 comments:

 1. Tänä vuonna mä tilaan sulta kaksi uutta mattoa, mimsun huoneeseen! väritkin on jo tiedossa, nyt enää puuttuu isompi asunto jossa se huone olis!:)

  Ihania juttuja oot tehnyt, Taru-taitava! <3

  Minna

  ReplyDelete
 2. Minna; No hei pikkujutuista enää kiinni toi sun sisustus - enää se kämppä! =) Terkkuja Mimsulle ja äiteellekin =)

  ReplyDelete
 3. Harkitun nättejä käsitöitä, tykkään! Voisinpa itsekin tehdä tällaisen postauksen.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails