Sunday, 8 January 2012

Crisp rye-bread.



Hapankorppu on niin hyvää!

Crisp rye-bread is so good!

6 comments:

  1. No niin on!!ja päälle ei tarvii kun vähän voita..ainut huono puoli on,että kun syö yhden ei pysty lopettaa!

    - Minna taas :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kun muistutit, myös alunen on ihana

    ReplyDelete
  3. Ihana blogi, löysin tänne Maijun 2nd hand life -login kautta. Paljon iloa silmälle ja ideoita :)

    Olisin kysynyt, mistä toi teidän voirasia on? Ollaan nimittäin etsitty juuri tuollaista kannellista ja keraamista eikä olla löydetty sitten mistään!

    ReplyDelete
  4. Anonymous; Kiva jos löytyy ideoita ja iloa =) Voirasia on Pentikin ja niitä on ainakin aiemmin ollut eri värisinä. Tuo meidän on pari vuotta vanha, joten en tiedä onko sitä nyt valikoimissa. Toivottavasti löydät mieleisen!

    ReplyDelete
  5. Mistä tuo leikkuulauta on?

    ReplyDelete
  6. Terhi; leikkuulauta on Anna Pernillan: http://annapernilla.bigcartel.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails