Monday, 9 February 2015

Welcome Little One Party.

Viikonloppuna juhlistettiin kaveriporukalla jälleen yhtä uutta vauvatulokasta Babyshower -henkisten juhlien merkeissä. Edelliset vastaavat bileet olivat n. kuukausi takaperin ja niistä juttua löytyy TÄÄLTÄ. Tämän kerran pyöreämasuisen tulevan äiteen kotia olen kuvannut ennenkin, koska ystäväni maku miellyttää niin omaa silmääni. Joka kerta kun siellä käy, teen kierroksen ja ihastelen kaikki viimeisimmät muutokset ja uudet hankinnat. Viime vappua juhlittiin tässä talossa kaveriporukalla ja siitä kuvatodistuksia TÄÄLLÄ.

Viemisinä meni jo tutuksi tulleesen tapaan suunnittelemani vauvalapaset, jonka helppo tekoohje löytyy TÄÄLTÄ. Lapasten lisäksi vauvelin pää pysyy lämpimänä valkoisessa pipossa, jossa on keltainen tupsu ja meni vielä mukana pikkupotkuhousut ja punainen vauvahupparikin. Kaikki jutut vilahtavat tuossa yhdessä kuvassa missä on muidenkin tuomisia. Paketointiin käytin Ikean PS-sarjan tapettia ja hopeista narua johon pujottelin muutamia fimo -massasta tehtyjä helmiä.

Tulee hyvä mieli kun tätä kaunista iltapäivää muistelee. Paljon naurua, ihania ystäviä ja paljon isoja vauvamasuja :)


We had a fun babyshower last weekend at my friend's house. I love this home <3 

4 comments:

 1. Mä en kestä tätä teidän vauvabuumia - pallomasuja vaan vilisee silmissä! XD <3

  Ja taisin jo aikaisemmassa postauksessa sanoa että niin ihana ja asukkaidensa näköinen koti :)

  Huomenna nähdään!

  t. Minna

  ReplyDelete
 2. Voi miten tyylikäs mamma! Ja ihanan värikkäitä kuvia. Babyshowerit on kyllä mahdottoman ihanat juhlat, etenkin jos on itse juhlakaluna XD

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Khyl, paikalla oli useita tyylikkäitä tulevia mamoja :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails